HomePortalRegisterLog in

Share | 
 

 Sambungan Kuasa Tinju

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 21 ... 39  Next

Kuasa Tinju Mana Paling Menggemparkan?
Tinju Maut Pendekar Laut
64%
 64% [ 58 ]
Tinju Maut Paus
13%
 13% [ 12 ]
Tinju Maut Jerung Gergasi
8%
 8% [ 7 ]
Tinju Kitaran Roda Asura
9%
 9% [ 8 ]
Tinju Phoenix
2%
 2% [ 2 ]
Tinju Harimau Kumbang (Trojan)
3%
 3% [ 3 ]
Total Votes : 90
 

AuthorMessage
Lone Wanderer
86 Petala Langit (860,000HP)
86 Petala Langit (860,000HP)
avatar

Level : 2 - Pahlawan Empayar
($) : 1000
Number of posts : 679
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   Fri Apr 11, 2008 9:38 am

Demon_Zuten wrote:
hehe..cantik gak..eh,kat mana kau letak banner tu..?aku nak tgk..

aik? ko takleh view ka banner kat signature ako ni?
Back to top Go down
Wunan Lionheart
1000,000HP Aliran'Kuasa 100,000,000HP
1000,000HP Aliran'Kuasa 100,000,000HP
avatar

Level : 10 - Dewa Tempur Agung
($) : 100,000,000
Number of posts : 120541
Senjata Utama : Juara Tempur Neraka

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   Fri Apr 11, 2008 9:39 am

Alat Dream maker Ching Hung a.k.a Harimau Bintang merupakan Alat Dream maker Gen Pertama yang paling hebat. Bila bergabung dengan Dream maker13 Blue Dream Boleh menghasilkan Jaguh pada tahap kesempurnaan..
maka Alat Dream maker tak bleh dipandang rendah kerana Xinan dan sang hitam pon pakai alat dream maker untuk mencapai kuasa melampaui had sebenar.. kalau tak dah tentu xinan x bleh kalahkan zonan...

________________________________________________
..AKULAH DIKTATOR SEJATI ...

Back to top Go down
Lone Wanderer
86 Petala Langit (860,000HP)
86 Petala Langit (860,000HP)
avatar

Level : 2 - Pahlawan Empayar
($) : 1000
Number of posts : 679
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   Fri Apr 11, 2008 9:48 am

aaaa.....ako baru ingat balik....yea yea....xinan & sang hitam pakai alat ni. Ching Hung pakai generasi pertama. setelah ketuk2 oleh pakcik jerung raksasa....alat dreamaker dalam otak dia baru ok...kekekeke...tu yg normal balik tu si rimau bintang
Back to top Go down
Dewa Hodoh
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 500,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 500,000HP
avatar

Maharaja Wiratempur

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 1,495,100 / $ 1,665,100
Number of posts : 8106
Senjata Utama : JT-Dreamaker

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   Fri Apr 11, 2008 9:49 am

hmm..oh tu rupanya banner kau..tak perasan plak aku..

________________________________________________


Back to top Go down
Lone Wanderer
86 Petala Langit (860,000HP)
86 Petala Langit (860,000HP)
avatar

Level : 2 - Pahlawan Empayar
($) : 1000
Number of posts : 679
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   Fri Apr 11, 2008 9:51 am

Demon_Zuten wrote:
hmm..oh tu rupanya banner kau..tak perasan plak aku..

yg btol...yg ada daun gerak2 kat belakang tu...tu la dia banner kus
Back to top Go down
Dewa Hodoh
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 500,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 500,000HP
avatar

Maharaja Wiratempur

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 1,495,100 / $ 1,665,100
Number of posts : 8106
Senjata Utama : JT-Dreamaker

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   Fri Apr 11, 2008 9:52 am

huhu..kiranya kat tmpat fantasi la..aku suka idea kau tu..

________________________________________________


Back to top Go down
Wunan Lionheart
1000,000HP Aliran'Kuasa 100,000,000HP
1000,000HP Aliran'Kuasa 100,000,000HP
avatar

Level : 10 - Dewa Tempur Agung
($) : 100,000,000
Number of posts : 120541
Senjata Utama : Juara Tempur Neraka

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   Fri Apr 11, 2008 9:52 am

tapi sampai sekarang aku tertanya-tanya berapa ratus ribu Hp kuasa Ching Hung time dia lawan jerung raksase tu.. aku rase dalam 180 000hp.. takkan da tahap merempuh bintang kot...

________________________________________________
..AKULAH DIKTATOR SEJATI ...

Back to top Go down
Dewa Hodoh
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 500,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 500,000HP
avatar

Maharaja Wiratempur

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 1,495,100 / $ 1,665,100
Number of posts : 8106
Senjata Utama : JT-Dreamaker

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   Fri Apr 11, 2008 9:54 am

oh..skit je..tak banyak pun..

________________________________________________


Back to top Go down
Lone Wanderer
86 Petala Langit (860,000HP)
86 Petala Langit (860,000HP)
avatar

Level : 2 - Pahlawan Empayar
($) : 1000
Number of posts : 679
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   Fri Apr 11, 2008 9:58 am

Wunan-Lionheart wrote:
tapi sampai sekarang aku tertanya-tanya berapa ratus ribu Hp kuasa Ching Hung time dia lawan jerung raksase tu.. aku rase dalam 180 000hp.. takkan da tahap merempuh bintang kot...

tahap merempuh bintang bukan 250k hp ka? walaupon belum capai tahap 250k hp, kuasa 180k hp milik harimau bintang tu mmg menggerunkan. Tinju tanpa batasan dia ada physical dmg yg tinggi, area all effect. saper je dalam lingkungan 30 meter dalam 60 darjah depan dia, abis kena tinju dia. tapi duration tinggi. walaupon takleh interrupt, tahap cool down tinggi ya amat!! kalo ada jaguh yg btol2 setanding ngan dia masa tu, sakit gak dia.
Back to top Go down
Neraka Bulan
50 Petala Langit (500,000HP)
50 Petala Langit (500,000HP)
avatar

Level : 1 - Rakyat Biasa
($) : 100
Number of posts : 50
Senjata Utama : Tiada Senjata

PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   Fri Apr 11, 2008 10:02 am

Errr Zhan tikaman 9 dosa ini agak pelik bagi aku. Ada yg mengatakan tikaman ini menghasilkan dmg kepada pihak lawan. Ada juga yg mengatakan ianya cuma menyebabkan lawan berhalusinasi, cth segala lipan ,lipas dan kumbang itu hanyalah muncul di dalam kepala pihak lawan. Mana satu y betul ni???? 😕

Aku secara jujurnya melihat tikaman itu sebenarnya menghasilkan dmg serta menyebabkan lawan berasa pelik. Segala serangga yg mucul itu adalah benar, bukan halusinasi.


Apakah pendapat kamu???
Back to top Go down
Lone Wanderer
86 Petala Langit (860,000HP)
86 Petala Langit (860,000HP)
avatar

Level : 2 - Pahlawan Empayar
($) : 1000
Number of posts : 679
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   Fri Apr 11, 2008 10:10 am

Neraka Bulan wrote:
Errr Zhan tikaman 9 dosa ini agak pelik bagi aku. Ada yg mengatakan tikaman ini menghasilkan dmg kepada pihak lawan. Ada juga yg mengatakan ianya cuma menyebabkan lawan berhalusinasi, cth segala lipan ,lipas dan kumbang itu hanyalah muncul di dalam kepala pihak lawan. Mana satu y betul ni???? 😕

Aku secara jujurnya melihat tikaman itu sebenarnya menghasilkan dmg serta menyebabkan lawan berasa pelik. Segala serangga yg mucul itu adalah benar, bukan halusinasi.


Apakah pendapat kamu???

aaaaa......ako tak sangka tikaman 9 dosa ni ada effect confusion!! ada kesan keliru. Ada hikmat2 yg leh mendatangkan kesan2 mcm pening, keliru, buta (menjejaskan penglihatan musuh buat sementara) & belitan (entangle). sume kesan2 ni buatkan musuh tak dapat lancarkan serangan pada tahap optimum atau menghalang musuh dari menyerang.

Setakat ni, ako cuma penah jumpe 2 kesan serangan. 1 kesan entangle, hikmat ais yg blue dream lancarkan pada penjejak neraka utk halang pergerakan dia supaya penjejak neraka takleh elak serangan maut dia. Kesan confuse/keliru ni lak yg mcm ko cakap pihak lawan berhalusinasi...dia jadikan pihak lawan confuse....so masa confuse tu la dia attack lagi. confuse ni mcm2 bleh jadi....kadang2 sampai terattack member sendiri....ter heal musuh.....

so overall, tikaman sembilan dosa ni ada physical dmg & effect confusion.
Back to top Go down
Wunan Lionheart
1000,000HP Aliran'Kuasa 100,000,000HP
1000,000HP Aliran'Kuasa 100,000,000HP
avatar

Level : 10 - Dewa Tempur Agung
($) : 100,000,000
Number of posts : 120541
Senjata Utama : Juara Tempur Neraka

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   Fri Apr 11, 2008 10:12 am

jerung raksase adalah org pertama yang mencapai Tahap merempuh bintang 250000Hp..

Aku baru teringat mase jerung raksase berlatih dengan imej harimau bintang yang menggunakan kuasa 120% berjaya dikalahkan oleh Jerung raksasa.maksudnya memang kekuatan Harimau Bintang masa tu dalam 170 - 180 000Hp jer..

________________________________________________
..AKULAH DIKTATOR SEJATI ...

Back to top Go down
Wunan Lionheart
1000,000HP Aliran'Kuasa 100,000,000HP
1000,000HP Aliran'Kuasa 100,000,000HP
avatar

Level : 10 - Dewa Tempur Agung
($) : 100,000,000
Number of posts : 120541
Senjata Utama : Juara Tempur Neraka

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   Fri Apr 11, 2008 10:14 am

Bleh plak ade kesan confuse.. rase nya macam dalam final fantasy plak bleh junction magic dalam attack.. Laughing

________________________________________________
..AKULAH DIKTATOR SEJATI ...

Back to top Go down
Neraka Bulan
50 Petala Langit (500,000HP)
50 Petala Langit (500,000HP)
avatar

Level : 1 - Rakyat Biasa
($) : 100
Number of posts : 50
Senjata Utama : Tiada Senjata

PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   Fri Apr 11, 2008 10:16 am

Kk thanks for the explaination..

Aku tertarik pada tikaman 9 dosa ini adalah kerana aku berpendapat hikmatnye sgt unik sekali. Satu tikaman mengandungi 9 kesan, dan salah satunya menyebabkan segala macam serangga muncul dari badan pihak lawan.Ianya sungguh unik,elegan dan agak menggerunkan...tak lupa juga mendatang dmg kepada lwn
Back to top Go down
Lone Wanderer
86 Petala Langit (860,000HP)
86 Petala Langit (860,000HP)
avatar

Level : 2 - Pahlawan Empayar
($) : 1000
Number of posts : 679
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   Fri Apr 11, 2008 10:21 am

Wunan-Lionheart wrote:
Bleh plak ade kesan confuse.. rase nya macam dalam final fantasy plak bleh junction magic dalam attack.. Laughing

dia bukan pakai magic tapi kuasa putaran medan magnetik ni bleh dipelbagaikan pada mereka yg tahu pakai atau berjaya jumpe cara. bukan senang sebenarnye...ikut penghayatan masing2. sama gak masa dulu, pendekar laut gunakan kuasa putaran magnetik tuk dapatkan ability yg sama mcm sumpah2....yg dia leh tukar warna badan dia pada warna benda2 sekeliling dia masa dia mengelak dari buruan sindeket blue dream. tapi tu penggunaan kuasa tahap rendah...kalo pada tahap tinggi lak....lain lak cara dia. ala...mcm teknik ninja menjelma dari sorang jadi 8 org tu pon sama gak....kesan confusion tapi paling basic la

Neraka Bulan wrote:
Kk thanks for the explaination..

Aku tertarik pada tikaman 9 dosa ini adalah kerana aku berpendapat hikmatnye sgt unik sekali. Satu tikaman mengandungi 9 kesan, dan salah satunya menyebabkan segala macam serangga muncul dari badan pihak lawan.Ianya sungguh unik,elegan dan agak menggerunkan...tak lupa juga mendatang dmg kepada lwn

hikmat ni mmg unik. bila hiikmat tu ada effect selain elemen damage, lagi bahaya wooo.....tapi kena ingat, jaguh yg dah capai 100% kuasa tahap kesempurnaan, immune pada kesan serangan. so element dmg dalam serangan gak yg memainkan peranan utama utk melemahkan pihak lawan


Last edited by zhuan on Fri Apr 11, 2008 10:25 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Wunan Lionheart
1000,000HP Aliran'Kuasa 100,000,000HP
1000,000HP Aliran'Kuasa 100,000,000HP
avatar

Level : 10 - Dewa Tempur Agung
($) : 100,000,000
Number of posts : 120541
Senjata Utama : Juara Tempur Neraka

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   Fri Apr 11, 2008 10:24 am

kuasa tahap paling tinggi aku rasa kuasa zuten sampai bleh buat ruang kegelapan.. cara dia summon senjata dia tu aku paling suke.. macam summon guardian force plak.. he!he!he!

________________________________________________
..AKULAH DIKTATOR SEJATI ...

Back to top Go down
Lone Wanderer
86 Petala Langit (860,000HP)
86 Petala Langit (860,000HP)
avatar

Level : 2 - Pahlawan Empayar
($) : 1000
Number of posts : 679
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   Fri Apr 11, 2008 10:29 am

Wunan-Lionheart wrote:
kuasa tahap paling tinggi aku rasa kuasa zuten sampai bleh buat ruang kegelapan.. cara dia summon senjata dia tu aku paling suke.. macam summon guardian force plak.. he!he!he!

tu lah dia kuasa putaran medan magnetik. mcm seni gak la....mcm tenfung, penghayatan dia pada KPMM membolahkan dia mencipta kesan serangan, Pendekar Laut lak capai 1juta HP, sang hitam lak create kitaran hidup semula, wunan explore eternity & zutien lak mampu create portal melalui KPMM.
Back to top Go down
Neraka Bulan
50 Petala Langit (500,000HP)
50 Petala Langit (500,000HP)
avatar

Level : 1 - Rakyat Biasa
($) : 100
Number of posts : 50
Senjata Utama : Tiada Senjata

PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   Fri Apr 11, 2008 10:30 am

zhuan wrote:
Wunan-Lionheart wrote:
Bleh plak ade kesan confuse.. rase nya macam dalam final fantasy plak bleh junction magic dalam attack.. Laughing

dia bukan pakai magic tapi kuasa putaran medan magnetik ni bleh dipelbagaikan pada mereka yg tahu pakai atau berjaya jumpe cara. bukan senang sebenarnye...ikut penghayatan masing2. sama gak masa dulu, pendekar laut gunakan kuasa putaran magnetik tuk dapatkan ability yg sama mcm sumpah2....yg dia leh tukar warna badan dia pada warna benda2 sekeliling dia masa dia mengelak dari buruan sindeket blue dream. tapi tu penggunaan kuasa tahap rendah...kalo pada tahap tinggi lak....lain lak cara dia. ala...mcm teknik ninja menjelma dari sorang jadi 8 org tu pon sama gak....kesan confusion tapi paling basic la

Neraka Bulan wrote:
Kk thanks for the explaination..

Aku tertarik pada tikaman 9 dosa ini adalah kerana aku berpendapat hikmatnye sgt unik sekali. Satu tikaman mengandungi 9 kesan, dan salah satunya menyebabkan segala macam serangga muncul dari badan pihak lawan.Ianya sungguh unik,elegan dan agak menggerunkan...tak lupa juga mendatang dmg kepada lwn

hikmat ni mmg unik. bila hiikmat tu ada effect selain elemen damage, lagi bahaya wooo.....tapi kena ingat, jaguh yg dah capai 100% kuasa tahap kesempurnaan, immune pada kesan serangan. so element dmg dalam serangan gak yg memainkan peranan utama utk melemahkan pihak lawan

Betul jugak cakap ko. Kalau kita lihat dari perlawanan2 lepas di mana ianya terdiri daripada jaguh yg dah mencapai tahap tertinggi, gaya serangan mereka semakin ringkas,tetapi sgt bertenaga,pantas dan jitu. Sebab itulah kuasa tinju memainkan elemen yg penting dlm mencapai kemenangan. Sang Asura sendiri pun "membunuh" Wunan dgn kuasa tinju, bukan hikamt asura yg pelik2
Back to top Go down
Neraka Bulan
50 Petala Langit (500,000HP)
50 Petala Langit (500,000HP)
avatar

Level : 1 - Rakyat Biasa
($) : 100
Number of posts : 50
Senjata Utama : Tiada Senjata

PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   Fri Apr 11, 2008 10:31 am

Wunan-Lionheart wrote:
kuasa tahap paling tinggi aku rasa kuasa zuten sampai bleh buat ruang kegelapan.. cara dia summon senjata dia tu aku paling suke.. macam summon guardian force plak.. he!he!he!

Errr,hikmat zuten ni macam ada kena mengena dgn hikamt cakerawala milik sang sang asura
Back to top Go down
Lone Wanderer
86 Petala Langit (860,000HP)
86 Petala Langit (860,000HP)
avatar

Level : 2 - Pahlawan Empayar
($) : 1000
Number of posts : 679
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   Fri Apr 11, 2008 10:37 am

Neraka Bulan wrote:
Wunan-Lionheart wrote:
kuasa tahap paling tinggi aku rasa kuasa zuten sampai bleh buat ruang kegelapan.. cara dia summon senjata dia tu aku paling suke.. macam summon guardian force plak.. he!he!he!

Errr,hikmat zuten ni macam ada kena mengena dgn hikamt cakerawala milik sang sang asura

rasanya lain....zutien tu banyak explore portal melalui kuasa putaran medan magnetik. hikmat cakerawal kegelapan sang asura lak membolehkan dia meleraikan molekul2 badan dia n bergerak mcm pasir...lebih kurang mcm sandman la
Back to top Go down
Wunan Lionheart
1000,000HP Aliran'Kuasa 100,000,000HP
1000,000HP Aliran'Kuasa 100,000,000HP
avatar

Level : 10 - Dewa Tempur Agung
($) : 100,000,000
Number of posts : 120541
Senjata Utama : Juara Tempur Neraka

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   Fri Apr 11, 2008 10:40 am

betul!! hikmat Ruang kegelapan ngan Hikmat asura sngat berbeza..

hikmat Zuten la hikmat paling pelek dalam sejarah wira tunggal... tak tau kalo wunan dapat belajo hikmat ni...

________________________________________________
..AKULAH DIKTATOR SEJATI ...

Back to top Go down
Jerung Gergasi
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 500,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 500,000HP
avatar

Level : Tahanan/Banduan
($) : mesti la b'juta2 ..ko ingt awek nk ke kat ko klu ko pokai!?
Number of posts : 8288
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   Fri Apr 11, 2008 10:42 am

mcm jer..x pun sbnr nye..tp ruang 2 cam hebat la ..parang pun dtg dari 2..die x bsebati ngn zuten kan?..maaf kan aku klu silap..
Back to top Go down
Lone Wanderer
86 Petala Langit (860,000HP)
86 Petala Langit (860,000HP)
avatar

Level : 2 - Pahlawan Empayar
($) : 1000
Number of posts : 679
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   Fri Apr 11, 2008 10:45 am

Wunan-Lionheart wrote:
betul!! hikmat Ruang kegelapan ngan Hikmat asura sngat berbeza..

hikmat Zuten la hikmat paling pelek dalam sejarah wira tunggal... tak tau kalo wunan dapat belajo hikmat ni...

ko kena ingat...zutien tu bukan manusia biasa....sebab tu hikmat dia agak aneh n pelik!.....tapi unik!!! sebenarnye hikmat ruang kegelapan gerbang neraka tu sebenarnya bukan aper...cuma satu portal ke satu dimensi lain. hikmat ni berguna bila berhadapan ngan situasi gangbang. jadi senang dia nak kill jaguh2 secara 1 by 1. amik sekor bawak lari ke dimensi lain....pastu amik la sekor lagi bawak lari. atau mcm masa dia majal wira tempur phoenix...dia amik mamat tu...tinggalkan kat ntah mana2 dimensi....mampus 3 tahun dalam tu takleh kuar!! wajakakkaakaak

Jerung Gergasi wrote:
mcm jer..x pun sbnr nye..tp ruang 2 cam hebat la ..parang pun dtg dari 2..die x bsebati ngn zuten kan?..maaf kan aku klu silap..

rasa ako...zutien lebih pada sembunyikan parang2 dia dalam dimensi lain. sebab dia kan leh bukak portal ngan mudah. so tak kisah la kat dimensi mana dia taruk....sekelip mata je dia nak amik balik...so dia takyah la nak bawak beg, troli, forklift ataupon sangkut pedang dia....atau simpan dalam bank.....kan lebih mudah dari bawak handphone?
Back to top Go down
Wunan Lionheart
1000,000HP Aliran'Kuasa 100,000,000HP
1000,000HP Aliran'Kuasa 100,000,000HP
avatar

Level : 10 - Dewa Tempur Agung
($) : 100,000,000
Number of posts : 120541
Senjata Utama : Juara Tempur Neraka

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   Fri Apr 11, 2008 10:54 am

Serupa macam poket 4 dimensi Doraemon la... muaha!ha!ha!

________________________________________________
..AKULAH DIKTATOR SEJATI ...

Back to top Go down
Lone Wanderer
86 Petala Langit (860,000HP)
86 Petala Langit (860,000HP)
avatar

Level : 2 - Pahlawan Empayar
($) : 1000
Number of posts : 679
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   Fri Apr 11, 2008 11:32 am

Wunan-Lionheart wrote:
Serupa macam poket 4 dimensi Doraemon la... muaha!ha!ha!

benda yg berbeza api sama konsep...buhahahahah...sebenarnya zutien ciplak doremon.....gagagag
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Sambungan Kuasa Tinju   

Back to top Go down
 
Sambungan Kuasa Tinju
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 39Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 21 ... 39  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Wiratunggallegacy :: Perbincangan Komik Hong Kong /Hong Kong comics Discussion :: Ocean Comics :: Polling Station-
Jump to: