HomePortalRegisterLog in

Share | 
 

 Kritikan dan Cadangan

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3 ... 17 ... 33  Next
AuthorMessage
she_rust
Maharaja Bumi 99'Petala'Langit'Tahap'Pemusnahan
Maharaja Bumi 99'Petala'Langit'Tahap'Pemusnahan
avatar



Level : 10 - Dewa Tempur Agung
($) : 100
Number of posts : 4638
Senjata Utama : Hikmat neraka

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Kritikan dan Cadangan   Sat May 23, 2009 2:18 pm







Kritikan dan cadangan disini.








Back to top Go down
Asura_Hitam
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Ketua Moderator

Level : 9 - Maharaja Dewa Tempur
($) : RM2500
Number of posts : 53003
Senjata Utama : Hikmat Pustaka Berenam

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Mon May 25, 2009 3:16 am

salam..
selaku KM,aku cukup berpuas hati ngan pembaharuan yg telah dijalankan ini terutama penukaran font..Aku menjadi lebih berminat setelah merasai suasana baru nih..
sekian,terima kasih Smile

________________________________________________
How quickly they forget that all it takes to change the course of history-is the will of a single man.
"To Be Lost and Totally Forgotten"
"Power cannot be given, it has to be taken"
Back to top Go down
Wunan Lionheart
1000,000HP Aliran'Kuasa 100,000,000HP
1000,000HP Aliran'Kuasa 100,000,000HP
avatar

Level : 10 - Dewa Tempur Agung
($) : 100,000,000
Number of posts : 120541
Senjata Utama : Juara Tempur Neraka

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Mon May 25, 2009 9:29 am

aku amat berpuas hati dengan khidmat AH selaku ketua mod yang cemerlang. harap admin memberi saguhati kepadanya cute dreams

________________________________________________
..AKULAH DIKTATOR SEJATI ...

Back to top Go down
Asura_Hitam
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Ketua Moderator

Level : 9 - Maharaja Dewa Tempur
($) : RM2500
Number of posts : 53003
Senjata Utama : Hikmat Pustaka Berenam

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Sat May 30, 2009 9:06 am

aku askit mata guna font baru forum nih..harap admin leh buat sesuatu

________________________________________________
How quickly they forget that all it takes to change the course of history-is the will of a single man.
"To Be Lost and Totally Forgotten"
"Power cannot be given, it has to be taken"
Back to top Go down
NEO
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 470,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 470,000HP
avatar

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 139,100/139,100
Number of posts : 6758
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
25/100  (25/100)
Penghayatan Kuasa:
0/100  (0/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Sat May 30, 2009 1:54 pm

Aku sgt teruja ngan pelbagai Option br Attack tu...tp Serangan senjata kene ader senjata kan?
Back to top Go down
Wunan Lionheart
1000,000HP Aliran'Kuasa 100,000,000HP
1000,000HP Aliran'Kuasa 100,000,000HP
avatar

Level : 10 - Dewa Tempur Agung
($) : 100,000,000
Number of posts : 120541
Senjata Utama : Juara Tempur Neraka

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Sat May 30, 2009 4:08 pm





weapon attack x perlukan senjata. kalau ada senjata baru serangan bertambah hebat
tapi secondary weapon memerlukan senjata

________________________________________________
..AKULAH DIKTATOR SEJATI ...

Back to top Go down
Maharaja Wugi
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Maharaja Wiratempur

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 2, 970,100 / $ 6, 190,300
Number of posts : 53184
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Sat Jun 06, 2009 11:36 am

aku cdgkan pihak admin tu bagilah peningkatan dlm TK dan PK atas komitmen user yg aktif berforum.. betul tak.. kredit boleh tambah.. mungkin bila sampai tahap sesuatu kuasa maka kredit, TK dan PK jaguh2 ni autromatik bertambah,.. baru seronok kan..

________________________________________________



LET'S PLAY MAFIAWARS AND JOIN OUR FAMILY " UNITY "

Minat parang ? check blog kawan aku ni ..
http://koleksiparang.blogspot.com/
Back to top Go down
Tenko_Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Maharaja Wiratempur

Level : 6 - Ketua Empayar
($) : $ 2,839,900 / $ 4,638,900
Number of posts : 59979
Senjata Utama : JT-Dreamaker

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Tue Jun 09, 2009 6:16 am

aku setuju ngan wugi... cm admin or mod tu biar la jujur dlm memaparkn kuasa biar same ngan user biase jer...(mksud aku samer ngan tahap posting)

________________________________________________

.

Back to top Go down
Jerung Gergasi
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 500,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 500,000HP
avatar

Level : Tahanan/Banduan
($) : mesti la b'juta2 ..ko ingt awek nk ke kat ko klu ko pokai!?
Number of posts : 8288
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Sat Jun 13, 2009 11:45 am

klu admin ikut posting, pyh a nk cam admin. mcm aku ni la. muahaha..
Back to top Go down
Jerung Gergasi
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 500,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 500,000HP
avatar

Level : Tahanan/Banduan
($) : mesti la b'juta2 ..ko ingt awek nk ke kat ko klu ko pokai!?
Number of posts : 8288
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Sat Jun 13, 2009 11:46 am

Maharaja Wugi wrote:
aku cdgkan pihak admin tu bagilah peningkatan dlm TK dan PK atas komitmen user yg aktif berforum.. betul tak.. kredit boleh tambah.. mungkin bila sampai tahap sesuatu kuasa maka kredit, TK dan PK jaguh2 ni autromatik bertambah,.. baru seronok kan..

akan d buat penilaian tahap keaktifan.
Back to top Go down
Maharaja Wugi
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Maharaja Wiratempur

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 2, 970,100 / $ 6, 190,300
Number of posts : 53184
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Sun Jun 14, 2009 4:11 am

Terima kasih atas meneliti cadangan.. kita kan nak tarik user2 lain utk sama2 aktif dlm forum ni, bukan sekadar persinggahan nak donlot..

________________________________________________



LET'S PLAY MAFIAWARS AND JOIN OUR FAMILY " UNITY "

Minat parang ? check blog kawan aku ni ..
http://koleksiparang.blogspot.com/
Back to top Go down
ANGKASA 7
99 Petala Langit (990,000HP)
99 Petala Langit (990,000HP)
avatar

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $121,050/$121,050
Number of posts : 5031
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
57/100  (57/100)
Penghayatan Kuasa:
45/100  (45/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Mon Jun 15, 2009 1:53 am

ya aku sokong 2 wugi. kita semua kene pikir ke popular an forum nie.. ada baiknya admid2 pn turut sme rajin on9.. baru hapenning n klu bleh ttpkan hari untuk kita semua berkumpul ramai2 nak taw gak kan brape sbnarnya yg tol2 bg suport kat forum kita nie..
Back to top Go down
Asura_Hitam
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Ketua Moderator

Level : 9 - Maharaja Dewa Tempur
($) : RM2500
Number of posts : 53003
Senjata Utama : Hikmat Pustaka Berenam

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Mon Jun 15, 2009 2:22 am

kepada angkasa,admin kita mmg slalu on9 cuma mereka jarang berposting cam korang kecuali lion yg suka masuk zon empayar..
jika mereka on9,mereka kene check 1 forum bukan topik2 cam korang..so harap korang faham keadaan admin kita..
mcm aku gak,kalo aku on9 x posting,tu maksudnya aku tengah buat keje hapus2 post dan mengedit topik serta update mana2 yg perlu disamping memikirkan masalah korang dan cara utk mengatasinya

________________________________________________
How quickly they forget that all it takes to change the course of history-is the will of a single man.
"To Be Lost and Totally Forgotten"
"Power cannot be given, it has to be taken"
Back to top Go down
Jerung Gergasi
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 500,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 500,000HP
avatar

Level : Tahanan/Banduan
($) : mesti la b'juta2 ..ko ingt awek nk ke kat ko klu ko pokai!?
Number of posts : 8288
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Mon Jun 15, 2009 6:57 am

betul la tu cakap AH. admin on9 tetapi kadang2 x smpat nk post d bahagian2 borak2 ni. mcm lion dah mmg die ni yg t8 care zon empayar, so mmg die akan ke zon empayar la. klu die x g zon empayar die nk kemana lagi?

mcm aku pulak, aku jaga bahagian download station, so bese2 aku duk ctu la nk cari bahan2 baru utk d download. so kdg2 smpat post 2,3 bijik je kat empayar. kat ruang2 len cam bicara hati lgsg x smpat nk check skali.. cute draw nasib bek ade mod cam AH ni ..yg rajin .. :cutebarf:

klu bleh ttpkan hari untuk kita semua berkumpul ramai2 nak taw gak kan brape sbnarnya yg tol2 bg suport kat forum kita nie..

maksud ayat ko ni angkasa, bkumpul dalam forum atatu gathering kat luar?
Back to top Go down
she_rust
Maharaja Bumi 99'Petala'Langit'Tahap'Pemusnahan
Maharaja Bumi 99'Petala'Langit'Tahap'Pemusnahan
avatar



Level : 10 - Dewa Tempur Agung
($) : 100
Number of posts : 4638
Senjata Utama : Hikmat neraka

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Mon Jun 15, 2009 11:00 am

btul tu,admin2 sume merayau mencari masalah dan tgk ape2 yg patut diubah or ditong sampah kan....
Back to top Go down
ANGKASA 7
99 Petala Langit (990,000HP)
99 Petala Langit (990,000HP)
avatar

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $121,050/$121,050
Number of posts : 5031
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
57/100  (57/100)
Penghayatan Kuasa:
45/100  (45/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Mon Jun 15, 2009 10:24 pm

ok. maaf ler klu aku tersalah td.. korang msti bg suport kan.. bab kita berkumpul nie mksud aku kita ttpkan time mcm ari minggu untuk berkumpul dlm forum nie.. kat ctu kita leh taw brape yg ada n aktif.. bleh bg hadiah kpd user2 yg aktif on9..
just cadangan jer.,.
n aku nk taw status moderator kat aliran pendekar laut.. sape yg ketua kat c2?? byk problm ler.. x taw nk refer pd sape???
Back to top Go down
zisam-maXimus
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 940,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 940,000HP


Moderator

Level : 6 - Ketua Empayar
($) : 633,300/7,595,550
Number of posts : 29511
Senjata Utama : JT-Dreamaker

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Mon Jun 15, 2009 11:25 pm

ak cadangkan tempat upload image kite 2 tuka laen servimg asyik prob je sekarang

________________________________________________




http://i63.servimg.com/u/f63/12/13/96/00/bpwtk-18.jpg
need more challenge
Back to top Go down
she_rust
Maharaja Bumi 99'Petala'Langit'Tahap'Pemusnahan
Maharaja Bumi 99'Petala'Langit'Tahap'Pemusnahan
avatar



Level : 10 - Dewa Tempur Agung
($) : 100
Number of posts : 4638
Senjata Utama : Hikmat neraka

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Tue Jun 16, 2009 8:11 am







1. Tentang reward kpd ahli2 yg aktif JG dan Wunan sedang uruskan.

2. Ketua die Sab,better ko pm die.

3. Image hosting lain aku akan usahakan hari ni.








Back to top Go down
ANGKASA 7
99 Petala Langit (990,000HP)
99 Petala Langit (990,000HP)
avatar

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $121,050/$121,050
Number of posts : 5031
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
57/100  (57/100)
Penghayatan Kuasa:
45/100  (45/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Wed Jun 17, 2009 2:14 am

thanks 4 infom boss..
tp sab dh lame x on9 nie..huhu....
Back to top Go down
she_rust
Maharaja Bumi 99'Petala'Langit'Tahap'Pemusnahan
Maharaja Bumi 99'Petala'Langit'Tahap'Pemusnahan
avatar



Level : 10 - Dewa Tempur Agung
($) : 100
Number of posts : 4638
Senjata Utama : Hikmat neraka

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Tue Jun 23, 2009 1:25 pm







Die dh mula online so jgn riso.




Back to top Go down
JERUNG GERGASl
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
avatar



Level : 8 - Dewa Tempur
($) : mesti la b'juta2 ..ko ingt awek nk ke kat ko klu ko pokai!?
Number of posts : 26531
Senjata Utama : Nano Level III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Tue Jun 23, 2009 11:50 pm

hahaha.......kini tiba masanya aku pula bagi kritikan.......ia berkenaan ngan tahap kesempurnaan dan penghayatan korang tu(admin).........camner boleh jadi 1000 atau 100 atau 200 la....semua nya full takda juga aku lihat korang menjawab soalan yg diberikan oleh DR..........dan satu lagi tentang penghayatan hikmat korang tu.......mcmner la boleh 100% full.....sedangkan jarang ada admin masuk pertarungan.......kecuali lion........diharap korang ambil tindakan......ramai yg tak puas hati tentang ini........ini dinamakan tidak adil.........
Back to top Go down
Asura_Hitam
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Ketua Moderator

Level : 9 - Maharaja Dewa Tempur
($) : RM2500
Number of posts : 53003
Senjata Utama : Hikmat Pustaka Berenam

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Wed Jun 24, 2009 2:18 am

mmg x adil bagi user,tapi adil bagi admin..lagipun kalo admin bubuh 1 juta pun kat sana, diorang bukan ada bertempur ngan user pun..meter tu penting jika korang ada menyertai pertarungan,jika tiada maka meter tu bagaikan hiasan sahaja..oleh itu,soal tidak puas hati tidak patut timbul kerana admin x pernah masuk campur pertarungan dan mencabar user2 sedia ada.. oleh itu, bagi mereka yg TIDAK PUAS hati,sila lah fikir kembali apa yg anda tidak puas hati dan wajarkah untuk anda tidak puas hati dengan benda mcm nih..

Jika admin tidak puas hati plak mcm mana?dengan segala masa,komitmen dan wang ringgit diorang habiskan untuk forum nih,diorang lebih berhak untuk merasa tidak puas hati dengan sikap korang selama ini,tapi mereka ttp berfikir secara rasional..

so,nasihat aku,sebelum kita "menyerang" baik kita sediakan "pertahanan" yg hebat..sekian,.
uhuk uhuk.. (sebarkan virus2 cinta disini..miahahhaha)

________________________________________________
How quickly they forget that all it takes to change the course of history-is the will of a single man.
"To Be Lost and Totally Forgotten"
"Power cannot be given, it has to be taken"
Back to top Go down
she_rust
Maharaja Bumi 99'Petala'Langit'Tahap'Pemusnahan
Maharaja Bumi 99'Petala'Langit'Tahap'Pemusnahan
avatar



Level : 10 - Dewa Tempur Agung
($) : 100
Number of posts : 4638
Senjata Utama : Hikmat neraka

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Wed Jun 24, 2009 5:35 am







Admin mmg dilarang menyertai pertarungan kerana faktor2 yg disebut oleh DJT tu,ade benarnye mmg xadil tp kami (admin) xmenyertai pertarungan so xde masalah pn yang timbul. Wunan game master so die mmg perlu kuasa yg tinggi...




Back to top Go down
Tenko_Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Maharaja Wiratempur

Level : 6 - Ketua Empayar
($) : $ 2,839,900 / $ 4,638,900
Number of posts : 59979
Senjata Utama : JT-Dreamaker

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Wed Jun 24, 2009 5:42 am

Jerung Gergasi wrote:
klu admin ikut posting, pyh a nk cam admin. mcm aku ni la. muahaha..

nak cam aper lagi..kn dah ader icon menunjukkan admin or mod...

________________________________________________

.

Back to top Go down
Tenko_Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Maharaja Wiratempur

Level : 6 - Ketua Empayar
($) : $ 2,839,900 / $ 4,638,900
Number of posts : 59979
Senjata Utama : JT-Dreamaker

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Wed Jun 24, 2009 5:43 am

satu jer aku x puas ati... korang sesuka hati jer edit profil user2 cam aku nie :cutecurse:

yg lain ok jer cute dreams

________________________________________________

.

Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   

Back to top Go down
 
Kritikan dan Cadangan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 33Go to page : 1, 2, 3 ... 17 ... 33  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Wiratunggallegacy :: Administration Area :: Help Center-
Jump to: