HomePortalRegisterLog in

Share | 
 

 Kritikan dan Cadangan

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Next
AuthorMessage
JERUNG GERGASl
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
avatar



Level : 8 - Dewa Tempur
($) : mesti la b'juta2 ..ko ingt awek nk ke kat ko klu ko pokai!?
Number of posts : 26531
Senjata Utama : Nano Level III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Thu Jul 09, 2009 2:43 am

ZoNaN wrote:
kritiakn @ cadangan aku :

aku pun pelik mana ilang admin2 ni...mmg patut kena ugut je admin2 ni
lelagi admin terbaru yg paling nyah sekali tu...x kose mak
hei....ko kan admin.....ko yg kena bagitau dorang.........aku peduli apa semua tu.........yg penting aku sms nanti.......hahahaha
Back to top Go down
JERUNG GERGASl
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
avatar



Level : 8 - Dewa Tempur
($) : mesti la b'juta2 ..ko ingt awek nk ke kat ko klu ko pokai!?
Number of posts : 26531
Senjata Utama : Nano Level III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Thu Jul 09, 2009 4:20 am

aku nak kritik pasal user2 menipu.....dia janji nak buat tapi takda satu pun......kata nak tetapkan hari ini.....takda pun......
Back to top Go down
Asura_Hitam
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Ketua Moderator

Level : 9 - Maharaja Dewa Tempur
($) : RM2500
Number of posts : 53003
Senjata Utama : Hikmat Pustaka Berenam

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Thu Jul 09, 2009 4:21 am

tipu apa?janji apa? dan siapa?

________________________________________________
How quickly they forget that all it takes to change the course of history-is the will of a single man.
"To Be Lost and Totally Forgotten"
"Power cannot be given, it has to be taken"
Back to top Go down
JERUNG GERGASl
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
avatar



Level : 8 - Dewa Tempur
($) : mesti la b'juta2 ..ko ingt awek nk ke kat ko klu ko pokai!?
Number of posts : 26531
Senjata Utama : Nano Level III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Thu Jul 09, 2009 4:43 am

Asura_Hitam wrote:
tipu apa?janji apa? dan siapa?
tipu aku la.....nak buat avatar sampai hari ini pun takda......nak buat pertarungan pun takda........ko pun tau siapa yg nerkuasa kat sni........dah pasti admin2 semua kat sni..........
Back to top Go down
Asura_Hitam
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Ketua Moderator

Level : 9 - Maharaja Dewa Tempur
($) : RM2500
Number of posts : 53003
Senjata Utama : Hikmat Pustaka Berenam

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Thu Jul 09, 2009 4:58 am

aku tau spa tu...aku dlu pun slalu mntk diorang buat avatar,last2 aku bljr sendiri car buat..muahaha.. skrg dah hafal dah step2 nak edit avatar :penguin:

________________________________________________
How quickly they forget that all it takes to change the course of history-is the will of a single man.
"To Be Lost and Totally Forgotten"
"Power cannot be given, it has to be taken"
Back to top Go down
JERUNG GERGASl
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
avatar



Level : 8 - Dewa Tempur
($) : mesti la b'juta2 ..ko ingt awek nk ke kat ko klu ko pokai!?
Number of posts : 26531
Senjata Utama : Nano Level III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Thu Jul 09, 2009 5:04 am

Asura_Hitam wrote:
aku tau spa tu...aku dlu pun slalu mntk diorang buat avatar,last2 aku bljr sendiri car buat..muahaha.. skrg dah hafal dah step2 nak edit avatar :penguin:
hahaha.......aku nak belajar tapi aku ada program kat rh mahupun kat tempat keja.....takda masa.........
Back to top Go down
Wunan Lionheart
1000,000HP Aliran'Kuasa 100,000,000HP
1000,000HP Aliran'Kuasa 100,000,000HP
avatar

Level : 10 - Dewa Tempur Agung
($) : 100,000,000
Number of posts : 120541
Senjata Utama : Juara Tempur Neraka

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Thu Jul 09, 2009 5:08 am






Adakah user2 yang dimaksudkan tu dibayar gaji untuk membuat avatar sume tu.

kene la faham masing ada kerjaya dan kehidupan masing2.

bukan keje sepenuh masa kat sini.

so kalau lambat ke ape ke cuba jangan push user. mereka bukan kuli tetapi cuma sukarelawan yang cuba memeriahkan forum ini.

harap faham!




________________________________________________
..AKULAH DIKTATOR SEJATI ...

Back to top Go down
JERUNG GERGASl
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
avatar



Level : 8 - Dewa Tempur
($) : mesti la b'juta2 ..ko ingt awek nk ke kat ko klu ko pokai!?
Number of posts : 26531
Senjata Utama : Nano Level III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Thu Jul 09, 2009 5:12 am

Wunan Lionheart wrote:





Adakah user2 yang dimaksudkan tu dibayar gaji untuk membuat avatar sume tu.

kene la faham masing ada kerjaya dan kehidupan masing2.

bukan keje sepenuh masa kat sini.

so kalau lambat ke ape ke cuba jangan push user. mereka bukan kuli tetapi cuma sukarelawan yang cuba memeriahkan forum ini.

harap faham!



kalau camtu ko buat sesuatu yg aku post dulu......

aku nak cadangkan supaya profile skrng nei jgn nak buat mcm rojak........aku selalu org tukarkan kepda banduan........kalau korang masih lagi buat mcmtu......aku akan berbuat sesuatu nanti........
Back to top Go down
Asura_Hitam
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Ketua Moderator

Level : 9 - Maharaja Dewa Tempur
($) : RM2500
Number of posts : 53003
Senjata Utama : Hikmat Pustaka Berenam

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Thu Jul 09, 2009 5:14 am

itu la yg aku maksudkan tadi..kita kene usaha dan belajar..aku dlu pun slalu suh sab,trojan dan lion buat avatar ngan aku,skrg aku fkr blk,baik aku mntk ajar diorang cara nak buat..so aku p kat tutorial dan belajar sendiri..last2 aku boleh..so,kawan2 sekalian,usaha lah demi kita sendiri..hasil yg kita buat,biarpun nampak selanga,tp kita harus bangga Smile
p/s:aku yg free chumel ni xde sp nak suh aku pun..org yg bz gak disuruh :penguin:

seiingat aku last aku buat avatar untuk org @ org request kat aku ialah 4 bulan yg lepas..

________________________________________________
How quickly they forget that all it takes to change the course of history-is the will of a single man.
"To Be Lost and Totally Forgotten"
"Power cannot be given, it has to be taken"
Back to top Go down
JERUNG GERGASl
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
avatar



Level : 8 - Dewa Tempur
($) : mesti la b'juta2 ..ko ingt awek nk ke kat ko klu ko pokai!?
Number of posts : 26531
Senjata Utama : Nano Level III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Thu Jul 09, 2009 5:16 am

Asura_Hitam wrote:
itu la yg aku maksudkan tadi..kita kene usaha dan belajar..aku dlu pun slalu suh sab,trojan dan lion buat avatar ngan aku,skrg aku fkr blk,baik aku mntk ajar diorang cara nak buat..so aku p kat tutorial dan belajar sendiri..last2 aku boleh..so,kawan2 sekalian,usaha lah demi kita sendiri..hasil yg kita buat,biarpun nampak selanga,tp kita harus bangga Smile
p/s:aku yg free chumel ni xde sp nak suh aku pun..org yg bz gak disuruh :penguin:

seiingat aku last aku buat avatar untuk org @ org request kat aku ialah 4 bulan yg lepas..
hahaha.......sebenarnya aku malas......hahaahaha.......
Back to top Go down
Asura_Hitam
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Ketua Moderator

Level : 9 - Maharaja Dewa Tempur
($) : RM2500
Number of posts : 53003
Senjata Utama : Hikmat Pustaka Berenam

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Thu Jul 09, 2009 5:20 am

kalo ko malas,org lagi la malas nak tolong ko

________________________________________________
How quickly they forget that all it takes to change the course of history-is the will of a single man.
"To Be Lost and Totally Forgotten"
"Power cannot be given, it has to be taken"
Back to top Go down
Maharaja Wugi
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Maharaja Wiratempur

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 2, 970,100 / $ 6, 190,300
Number of posts : 53184
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Thu Jul 09, 2009 5:25 am

bab buat avatar.. aku mmg masih belum tau lg.. ada link tak utk ni..

________________________________________________



LET'S PLAY MAFIAWARS AND JOIN OUR FAMILY " UNITY "

Minat parang ? check blog kawan aku ni ..
http://koleksiparang.blogspot.com/
Back to top Go down
JERUNG GERGASl
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
avatar



Level : 8 - Dewa Tempur
($) : mesti la b'juta2 ..ko ingt awek nk ke kat ko klu ko pokai!?
Number of posts : 26531
Senjata Utama : Nano Level III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Thu Jul 09, 2009 5:26 am

Asura_Hitam wrote:
kalo ko malas,org lagi la malas nak tolong ko
ok la tu.....sebab itu aku dah tak nak tempah2 lagi.......aku kesian lihat dorang yg ada tempah sampai skrng nei masih lum dapat.........sini kan tempat kita kritik atau bagi cadangan........
Back to top Go down
Asura_Hitam
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Ketua Moderator

Level : 9 - Maharaja Dewa Tempur
($) : RM2500
Number of posts : 53003
Senjata Utama : Hikmat Pustaka Berenam

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Thu Jul 09, 2009 5:27 am

Maharaja Wugi wrote:
bab buat avatar.. aku mmg masih belum tau lg.. ada link tak utk ni..
ada..klik di sini

http://www.wiratunggallegacy.com/tutorial-f5/tutorial-animated-gif-avatar-banner-signature-t278.htm

________________________________________________
How quickly they forget that all it takes to change the course of history-is the will of a single man.
"To Be Lost and Totally Forgotten"
"Power cannot be given, it has to be taken"
Back to top Go down
Asura_Hitam
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Ketua Moderator

Level : 9 - Maharaja Dewa Tempur
($) : RM2500
Number of posts : 53003
Senjata Utama : Hikmat Pustaka Berenam

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Thu Jul 09, 2009 5:28 am

Demon ji Tenwu wrote:
Asura_Hitam wrote:
kalo ko malas,org lagi la malas nak tolong ko
ok la tu.....sebab itu aku dah tak nak tempah2 lagi.......aku kesian lihat dorang yg ada tempah sampai skrng nei masih lum dapat.........sini kan tempat kita kritik atau bagi cadangan........

ye,,jd kritik la..xde sp yg marah pun

________________________________________________
How quickly they forget that all it takes to change the course of history-is the will of a single man.
"To Be Lost and Totally Forgotten"
"Power cannot be given, it has to be taken"
Back to top Go down
JERUNG GERGASl
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
avatar



Level : 8 - Dewa Tempur
($) : mesti la b'juta2 ..ko ingt awek nk ke kat ko klu ko pokai!?
Number of posts : 26531
Senjata Utama : Nano Level III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Thu Jul 09, 2009 5:35 am

Asura_Hitam wrote:
Demon ji Tenwu wrote:
Asura_Hitam wrote:
kalo ko malas,org lagi la malas nak tolong ko
ok la tu.....sebab itu aku dah tak nak tempah2 lagi.......aku kesian lihat dorang yg ada tempah sampai skrng nei masih lum dapat.........sini kan tempat kita kritik atau bagi cadangan........

ye,,jd kritik la..xde sp yg marah pun
yela tu...jadi kes ini selesai.......tapi cadangan aku yg kat atas tu....tak di ambil peduli........

admin2 sekalian....sila ambil serius ini cadangan =

aku nak cadangkan supaya profile skrng nei jgn nak buat mcm rojak........aku selalu org tukarkan kepda banduan........kalau korang masih lagi buat mcmtu......aku akan berbuat sesuatu nanti........
Back to top Go down
Asura_Hitam
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Ketua Moderator

Level : 9 - Maharaja Dewa Tempur
($) : RM2500
Number of posts : 53003
Senjata Utama : Hikmat Pustaka Berenam

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Thu Jul 09, 2009 5:38 am

mmg admin tengah buat semua tu,aku pun dah berkali2 kene..sbb tu aku cadangkan hnya SM ke atas yg leh edit profile..tp bile mnde nih jd, maharaja nak add ahli pun ssh..

________________________________________________
How quickly they forget that all it takes to change the course of history-is the will of a single man.
"To Be Lost and Totally Forgotten"
"Power cannot be given, it has to be taken"
Back to top Go down
JERUNG GERGASl
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
avatar



Level : 8 - Dewa Tempur
($) : mesti la b'juta2 ..ko ingt awek nk ke kat ko klu ko pokai!?
Number of posts : 26531
Senjata Utama : Nano Level III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Thu Jul 09, 2009 5:40 am

Asura_Hitam wrote:
mmg admin tengah buat semua tu,aku pun dah berkali2 kene..sbb tu aku cadangkan hnya SM ke atas yg leh edit profile..tp bile mnde nih jd, maharaja nak add ahli pun ssh..
bila dorang boleh settelkan hal ini???
Back to top Go down
Asura_Hitam
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Ketua Moderator

Level : 9 - Maharaja Dewa Tempur
($) : RM2500
Number of posts : 53003
Senjata Utama : Hikmat Pustaka Berenam

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Thu Jul 09, 2009 5:48 am

tunggu la..bukan semua mende dpt settle mcm tu je..ko nih x reti sbr

________________________________________________
How quickly they forget that all it takes to change the course of history-is the will of a single man.
"To Be Lost and Totally Forgotten"
"Power cannot be given, it has to be taken"
Back to top Go down
Tenko_Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Maharaja Wiratempur

Level : 6 - Ketua Empayar
($) : $ 2,839,900 / $ 4,638,900
Number of posts : 59979
Senjata Utama : JT-Dreamaker

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Thu Jul 09, 2009 5:49 am

tp betul gak tu...
masalah nie dah makin berpanjangan

________________________________________________

.

Back to top Go down
JERUNG GERGASl
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
avatar



Level : 8 - Dewa Tempur
($) : mesti la b'juta2 ..ko ingt awek nk ke kat ko klu ko pokai!?
Number of posts : 26531
Senjata Utama : Nano Level III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Thu Jul 09, 2009 5:50 am

Asura_Hitam wrote:
tunggu la..bukan semua mende dpt settle mcm tu je..ko nih x reti sbr
hahahahaha.........aku harap dorang dapat settelkan hal ini...........hahahaha............
Back to top Go down
she_rust
Maharaja Bumi 99'Petala'Langit'Tahap'Pemusnahan
Maharaja Bumi 99'Petala'Langit'Tahap'Pemusnahan
avatar



Level : 10 - Dewa Tempur Agung
($) : 100
Number of posts : 4638
Senjata Utama : Hikmat neraka

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Fri Jul 10, 2009 6:47 am

aku mmg xperasan pasal ade user kene jadi banduan aku rase kalo ade user yg kene tukar status die repot kt admin yg tgh aktif or online....
Back to top Go down
JERUNG GERGASl
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
avatar



Level : 8 - Dewa Tempur
($) : mesti la b'juta2 ..ko ingt awek nk ke kat ko klu ko pokai!?
Number of posts : 26531
Senjata Utama : Nano Level III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Fri Jul 10, 2009 6:54 am

she_rust wrote:
aku mmg xperasan pasal ade user kene jadi banduan aku rase kalo ade user yg kene tukar status die repot kt admin yg tgh aktif or online....
sebab itu aku cadangkan supaya admin saja dapat tukarkan profile ahli.......mcm dulu.......
Back to top Go down
Wunan Ultimate
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar



Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $1,222,200 /$ 3,730,400
Number of posts : 68012
Senjata Utama : p. juara Tempur Pemusnah III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Fri Jul 10, 2009 6:59 am

kesian admin macam tu. semua admin yang nak kene buat. tugas moderator ialah membantu admin. bukan menyusahkan admin. kalau ada mod yang buat kacau maka tarik balik je kuasa nya

________________________________________________



__________________________________________________________________________________________
Back to top Go down
JERUNG GERGASl
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
1000,000HP Aliran'Kuasa 1000,000HP
avatar



Level : 8 - Dewa Tempur
($) : mesti la b'juta2 ..ko ingt awek nk ke kat ko klu ko pokai!?
Number of posts : 26531
Senjata Utama : Nano Level III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   Fri Jul 10, 2009 7:04 am

Wunan Ultimate wrote:
kesian admin macam tu. semua admin yang nak kene buat. tugas moderator ialah membantu admin. bukan menyusahkan admin. kalau ada mod yang buat kacau maka tarik balik je kuasa nya
ko jadi la moderetar......ko jaga kawasan ini saja nak........
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kritikan dan Cadangan   

Back to top Go down
 
Kritikan dan Cadangan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 33Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Wiratunggallegacy :: Administration Area :: Help Center-
Jump to: