HomePortalRegisterLog in

Share | 
 

 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next
AuthorMessage
Dewa Parang™
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 850,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 850,000HP
avatar



Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $1,650,550/ $ 1,949,100
Number of posts : 15604
Senjata Utama : Perisai Juara Tempur I

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   Tue Dec 29, 2009 12:25 pm

Sang Asura aku ganti ngan Sang Hitam...
Back to top Go down
Tenko_Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Maharaja Wiratempur

Level : 6 - Ketua Empayar
($) : $ 2,839,900 / $ 4,638,900
Number of posts : 59979
Senjata Utama : JT-Dreamaker

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   Tue Dec 29, 2009 12:33 pm

aku sokong ko..
aku lebih minat sang hitam dr sang asura ..
tp bkn dr awl la.. aku start minat sang hitam slpas dia mengalami revolusi

________________________________________________

.

Back to top Go down
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   Wed Dec 30, 2009 5:31 am

Sang Hitam hebatkan Hikmat Damo jadi Hikmat Asura,Zogun hebatkan Hikmat Asura plak, pastu Topeng Perak hebatkan Hikmat Asura dan gabung ngan Hikmat Damo jadi Hikmat Nga Pi, pastu Sang Asura perfectkan Nga Pi untuk jadi final ultimate hikmat Asura iaitu Cakerawala Kegelapan..jadi Sang Asura lagi best bagi aku.

________________________________________________



Back to top Go down
Tenko_Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Maharaja Wiratempur

Level : 6 - Ketua Empayar
($) : $ 2,839,900 / $ 4,638,900
Number of posts : 59979
Senjata Utama : JT-Dreamaker

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   Wed Dec 30, 2009 5:53 am

Sang Asura mmg hebat tp aku ttp x pilih dia jd terbaik BG AKU miahaha

________________________________________________

.

Back to top Go down
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   Wed Dec 30, 2009 5:55 am

antara pengguna hikmat Asura dia yg terbaik bagi aku

________________________________________________



Back to top Go down
Tenko_Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Maharaja Wiratempur

Level : 6 - Ketua Empayar
($) : $ 2,839,900 / $ 4,638,900
Number of posts : 59979
Senjata Utama : JT-Dreamaker

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   Wed Dec 30, 2009 5:57 am






kalu pengguna Hikmat asura mmg x d nafikan.. sbb dia yg terakhir miahaha




________________________________________________

.

Back to top Go down
Felix_de_Phoenix
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
avatar



Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 180,500 / $ 180,500
Number of posts : 25194
Senjata Utama : Nano Level III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   Wed Dec 30, 2009 9:38 am

heh sang asura aku ske time die lwn dgn wunan...ganas gle...

ok ni top 5 aku lak kalo korang nk tau...

FELIX - x leh nk kate ape la...mmg feveret aku pon...bg aku di kalangan watak utama dr PL smpi WTI die la yg plg cool...

PENDEKAR LAUT
- die ni aku kurang knal sgt psl aku bru je nk mnghayati komik PL..aku ske die time dlm WTPL...

HARIMAU KUMBANG - aku ske die time dh mnghayati kuasa makhluk hitam...masa tu die mmg gempak, ganas n sbgnye...

DUAN HAI - aku ske dgn kekuatan tangan die...tinju yg die guna mmg gempak n xde sape leh lwn tinju die...zuten pon teruk kene blasah dgn die...zuten smpi trcampak ke bulan ble trkene tinju duan hai...

PENJEJAK NERAKA - aku minat dgn parang neraka die...bg aku tu hikmat plg unik skali...mcm PL, aku knal PN dlm WTPL...sbelum ni aku x knal pon...
Back to top Go down
Ji Tenfung
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
avatar

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 245,800 / $ 245,800
Number of posts : 25050
Senjata Utama : JT-Dreamaker

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   Wed Dec 30, 2009 9:40 am






klu pgmal hikmat asura aku rs topeng perak.klu setakat cakerawala kegelapan wunan pon bleh tiru ngn alam semesta keputihan kan....x istimewa la




________________________________________________




ANDA MINAT PERMOTORAN? SILA BERKUNJUNG KE LAMAN MENGENAI DUNIA PERMOTORAN MALAYSIA DAN ANTARABANGSA:-
MALAYSIAN RIDERS COMMUNITY
Back to top Go down
Felix_de_Phoenix
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
avatar



Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 180,500 / $ 180,500
Number of posts : 25194
Senjata Utama : Nano Level III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   Wed Dec 30, 2009 9:43 am

bg aku hikmat tu plg licik...leh main laei2 time brtarung... miahaha
Back to top Go down
Ji Tenfung
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
avatar

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 245,800 / $ 245,800
Number of posts : 25050
Senjata Utama : JT-Dreamaker

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   Wed Dec 30, 2009 9:49 am






ke WYL nak jimat lukis watak kot.heheheheheh




________________________________________________




ANDA MINAT PERMOTORAN? SILA BERKUNJUNG KE LAMAN MENGENAI DUNIA PERMOTORAN MALAYSIA DAN ANTARABANGSA:-
MALAYSIAN RIDERS COMMUNITY
Back to top Go down
Felix_de_Phoenix
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
avatar



Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 180,500 / $ 180,500
Number of posts : 25194
Senjata Utama : Nano Level III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   Wed Dec 30, 2009 9:50 am

nape ko ckp cmtu...?
Back to top Go down
Ji Tenfung
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
avatar

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 245,800 / $ 245,800
Number of posts : 25050
Senjata Utama : JT-Dreamaker

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   Wed Dec 30, 2009 9:52 am






mn x nya asyik nmpak molekul2 hitam n putih jer yg terbang sana sini.....




________________________________________________




ANDA MINAT PERMOTORAN? SILA BERKUNJUNG KE LAMAN MENGENAI DUNIA PERMOTORAN MALAYSIA DAN ANTARABANGSA:-
MALAYSIAN RIDERS COMMUNITY
Back to top Go down
Felix_de_Phoenix
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
avatar



Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 180,500 / $ 180,500
Number of posts : 25194
Senjata Utama : Nano Level III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   Wed Dec 30, 2009 9:55 am

die mlas nk lukis byk sgt babak brtarung kot...dh mlas dh...tu die wat itam putih je... miahaha
Back to top Go down
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   Wed Dec 30, 2009 10:53 am

borak pasal tmpt tinggal pulak..haha

hurmm susah nak kasik final top 5 nih
yg tak termasuk dalam top 5 aku tapi aku ske gak antaranya spt Orga,Penjejak Neraka,Pemetik Bintang,Harimau Bintang etc

________________________________________________



Back to top Go down
PENDEKAR LAUT ULTIMATE
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : $ 62,000 / $ 1,284,300
Number of posts : 56332
Senjata Utama : Ngapi

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   Wed Dec 30, 2009 11:00 am

Felix_de_Phoenix wrote:
heh sang asura aku ske time die lwn dgn wunan...ganas gle...

ok ni top 5 aku lak kalo korang nk tau...

FELIX - x leh nk kate ape la...mmg feveret aku pon...bg aku di kalangan watak utama dr PL smpi WTI die la yg plg cool...

PENDEKAR LAUT
- die ni aku kurang knal sgt psl aku bru je nk mnghayati komik PL..aku ske die time dlm WTPL...

HARIMAU KUMBANG - aku ske die time dh mnghayati kuasa makhluk hitam...masa tu die mmg gempak, ganas n sbgnye...

DUAN HAI - aku ske dgn kekuatan tangan die...tinju yg die guna mmg gempak n xde sape leh lwn tinju die...zuten pon teruk kene blasah dgn die...zuten smpi trcampak ke bulan ble trkene tinju duan hai...

PENJEJAK NERAKA - aku minat dgn parang neraka die...bg aku tu hikmat plg unik skali...mcm PL, aku knal PN dlm WTPL...sbelum ni aku x knal pon...

bacelah pendekar laut dulu..baru ko dapat bandingkan kehebatan sebenar penjejak neraka dan pendekar laut...heh

________________________________________________



Sing a love song to your existence'' -Maulana Jalalu'ddin Rumi
"no matter how much u earn,all matter is barakah,which will make ur earning suffice"
CINTA yang seberat atom lebih bernilai daripada ibadat 70 tahun tanpa CINTA: Maulana Sheikh Nazim al Haqqani.
Berkata guru kami "Rintihan manusia yg melakukan dosa lebih disukai ALLAH b'banding tasbih para malaikat, kerna ia menyerlahkn keluasan RAHMAT MAGHFIRAH ALLAH"
Back to top Go down
Tenko_Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Maharaja Wiratempur

Level : 6 - Ketua Empayar
($) : $ 2,839,900 / $ 4,638,900
Number of posts : 59979
Senjata Utama : JT-Dreamaker

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   Wed Dec 30, 2009 11:18 am

Felix_de_Phoenix wrote:
heh sang asura aku ske time die lwn dgn wunan...ganas gle...

ok ni top 5 aku lak kalo korang nk tau...

FELIX - x leh nk kate ape la...mmg feveret aku pon...bg aku di kalangan watak utama dr PL smpi WTI die la yg plg cool...

PENDEKAR LAUT
- die ni aku kurang knal sgt psl aku bru je nk mnghayati komik PL..aku ske die time dlm WTPL...

HARIMAU KUMBANG - aku ske die time dh mnghayati kuasa makhluk hitam...masa tu die mmg gempak, ganas n sbgnye...

DUAN HAI - aku ske dgn kekuatan tangan die...tinju yg die guna mmg gempak n xde sape leh lwn tinju die...zuten pon teruk kene blasah dgn die...zuten smpi trcampak ke bulan ble trkene tinju duan hai...

PENJEJAK NERAKA - aku minat dgn parang neraka die...bg aku tu hikmat plg unik skali...mcm PL, aku knal PN dlm WTPL...sbelum ni aku x knal pon...

ko kena baca dari awl bru ko tau perjalanan hidup diorang

________________________________________________

.

Back to top Go down
Ji Tenfung
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
avatar

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 245,800 / $ 245,800
Number of posts : 25050
Senjata Utama : JT-Dreamaker

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   Wed Dec 30, 2009 1:44 pm






heheheh aku pon byk isu jgak yang terlepas.apa kriteria yg perlu ada pada 5 wira tempur terbaik sepanjang zaman?




________________________________________________




ANDA MINAT PERMOTORAN? SILA BERKUNJUNG KE LAMAN MENGENAI DUNIA PERMOTORAN MALAYSIA DAN ANTARABANGSA:-
MALAYSIAN RIDERS COMMUNITY
Back to top Go down
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   Wed Dec 30, 2009 2:00 pm

aku rasa dari segi pengorbanan dan perwatakan diorang dalam hidup diorang

________________________________________________



Back to top Go down
Ji Tenfung
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
avatar

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 245,800 / $ 245,800
Number of posts : 25050
Senjata Utama : JT-Dreamaker

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   Wed Dec 30, 2009 2:10 pm






berkorban jiwa,harta dan segalanya demi kepentingan sejagat....tegas dlm membuat keputusan




________________________________________________




ANDA MINAT PERMOTORAN? SILA BERKUNJUNG KE LAMAN MENGENAI DUNIA PERMOTORAN MALAYSIA DAN ANTARABANGSA:-
MALAYSIAN RIDERS COMMUNITY
Back to top Go down
DeSeRt RaBBiT
1,000,000 HP Ketua'Kerabat'Di'Raja'Pai
1,000,000 HP Ketua'Kerabat'Di'Raja'Pai
avatar

Level : 10 - Dewa Tempur Agung
($) : admin2 lain tolong bayarkan
Number of posts : 9680
Senjata Utama : Hikmat Pendekar Laut

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   Wed Dec 30, 2009 4:37 pm

utk aku..
nak jadi 5 wira tempur terbaik sepanjang zaman kena tgk..

1) Pencapaian die semasa hidup tak kira la dari segi pemerintahan atau kuasa...
2) Pengorbanan die, tak kira gak dari segi kemanusiaan ke benda lain...
3) Pemikiran die...

tu dlm list aku

1) Wunan- konfirm2 seorang pemerintah yg terulung n mempunyai kuasa yg hebat, sebab idup pun lama
2) Zonan- sorang lagi pemerintah yg terulung n mempunyai kuasa yg hebat serta sanggup melakukan pengorbanan yg besar, bagi die keluarga tu penting tapi rakyat sendiri lagi penting... miliki kuasa terhebat iaitu 1 juta hp dan hikmat terhebat milik Penjejak Neraka serta Juara Tempur Tidak Terhingga...
3) PL- Sebenarnya PL pun leh jadi pemerintah yg bagus berdasarkan hidup die sebgai Pai Cheung Lang kat gen 1 yg dimana die handle company bapak die sendiri, walaupun nampak macam main2 tapi die bijak buat keputusan yg baik... kuasa die gak terhebat koz 1 juta HP...
4) Penjejak Neraka- Pemerintah terulung yg juga jadi ikutan Zonan, cara die mentadbir memang best seperti die sanggup mengambil risiko ngan lawan Orga semata2 nak tarik kepercayaan rakyat, bagi seorang pemerintah, kepercayaan rakyat terhadap diri ialah amat penting... Jika rakyat tak percaya kat diri kita maka lebih baik kita balik kampung n tanam jagung je...
5) takde, sesapa leh masuk sini.. samada sang asura ke paichow ke sagia ke semua leh...
Back to top Go down
Ji Tenfung
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
avatar

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 245,800 / $ 245,800
Number of posts : 25050
Senjata Utama : JT-Dreamaker

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   Thu Dec 31, 2009 6:41 am

sang asura x mampu untk memimpin pon

________________________________________________




ANDA MINAT PERMOTORAN? SILA BERKUNJUNG KE LAMAN MENGENAI DUNIA PERMOTORAN MALAYSIA DAN ANTARABANGSA:-
MALAYSIAN RIDERS COMMUNITY
Back to top Go down
PENDEKAR LAUT ULTIMATE
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : $ 62,000 / $ 1,284,300
Number of posts : 56332
Senjata Utama : Ngapi

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   Thu Dec 31, 2009 6:06 pm

hmmmm aku bagi list 5 terhebat aku lak

1>pendekar laut....
sebab: seorang pencinta alam sekitar...mempunyai pandangan yg berbeza dgn pencintaan alam sekitar versi sindiket blue dream.....mempunyai kuasa paling hebat iaitu kuasa 1jutahp.....tidak sukakan kekuasaan....cekal hati dan sebagainya

2>penjejak neraka
sebab:seorang yg mengalami pengalaman hidup yg pahit dan itulah faktor yg menjadi pendorong die untuk dpt kuasa terhebat.....
seorg pemimpin yg berkarisma tinggi..disanjungi rakyat.....org pertama merempuh batasan kuasa 990,000hp

3>zonan
sebab: seorg yg mempunyai bakat kepimpinan yg tinggi seperti ayah angkat nye....penjejak neraka
mempunyai kekuatan 1juta hp juga seperti ayahnya PL.....

4 dan 5...tak tau....mcm tak layak je masuk list aku.....miaahahahahhaah

________________________________________________



Sing a love song to your existence'' -Maulana Jalalu'ddin Rumi
"no matter how much u earn,all matter is barakah,which will make ur earning suffice"
CINTA yang seberat atom lebih bernilai daripada ibadat 70 tahun tanpa CINTA: Maulana Sheikh Nazim al Haqqani.
Berkata guru kami "Rintihan manusia yg melakukan dosa lebih disukai ALLAH b'banding tasbih para malaikat, kerna ia menyerlahkn keluasan RAHMAT MAGHFIRAH ALLAH"
Back to top Go down
Ji Tenfung
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
avatar

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 245,800 / $ 245,800
Number of posts : 25050
Senjata Utama : JT-Dreamaker

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   Thu Dec 31, 2009 6:08 pm






td ko kata ader 5 skrg tinggal 3 jer




________________________________________________




ANDA MINAT PERMOTORAN? SILA BERKUNJUNG KE LAMAN MENGENAI DUNIA PERMOTORAN MALAYSIA DAN ANTARABANGSA:-
MALAYSIAN RIDERS COMMUNITY
Back to top Go down
Felix_de_Phoenix
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
avatar



Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 180,500 / $ 180,500
Number of posts : 25194
Senjata Utama : Nano Level III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   Thu Dec 31, 2009 8:55 pm

PENDEKAR LAUT ULTIMATE wrote:
Felix_de_Phoenix wrote:
heh sang asura aku ske time die lwn dgn wunan...ganas gle...

ok ni top 5 aku lak kalo korang nk tau...

FELIX - x leh nk kate ape la...mmg feveret aku pon...bg aku di kalangan watak utama dr PL smpi WTI die la yg plg cool...

PENDEKAR LAUT
- die ni aku kurang knal sgt psl aku bru je nk mnghayati komik PL..aku ske die time dlm WTPL...

HARIMAU KUMBANG - aku ske die time dh mnghayati kuasa makhluk hitam...masa tu die mmg gempak, ganas n sbgnye...

DUAN HAI - aku ske dgn kekuatan tangan die...tinju yg die guna mmg gempak n xde sape leh lwn tinju die...zuten pon teruk kene blasah dgn die...zuten smpi trcampak ke bulan ble trkene tinju duan hai...

PENJEJAK NERAKA - aku minat dgn parang neraka die...bg aku tu hikmat plg unik skali...mcm PL, aku knal PN dlm WTPL...sbelum ni aku x knal pon...

bacelah pendekar laut dulu..baru ko dapat bandingkan kehebatan sebenar penjejak neraka dan pendekar laut...heh
aku khatam gen1 je bro...gen2 ade jilid 2 dgn 3... cute draw
kalo ko leh kasi pnjam aku mnghargainye... Smile
Back to top Go down
Felix_de_Phoenix
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
avatar



Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 180,500 / $ 180,500
Number of posts : 25194
Senjata Utama : Nano Level III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   Thu Dec 31, 2009 8:57 pm

Tenko_Asura wrote:
Felix_de_Phoenix wrote:
heh sang asura aku ske time die lwn dgn wunan...ganas gle...

ok ni top 5 aku lak kalo korang nk tau...

FELIX - x leh nk kate ape la...mmg feveret aku pon...bg aku di kalangan watak utama dr PL smpi WTI die la yg plg cool...

PENDEKAR LAUT
- die ni aku kurang knal sgt psl aku bru je nk mnghayati komik PL..aku ske die time dlm WTPL...

HARIMAU KUMBANG - aku ske die time dh mnghayati kuasa makhluk hitam...masa tu die mmg gempak, ganas n sbgnye...

DUAN HAI - aku ske dgn kekuatan tangan die...tinju yg die guna mmg gempak n xde sape leh lwn tinju die...zuten pon teruk kene blasah dgn die...zuten smpi trcampak ke bulan ble trkene tinju duan hai...

PENJEJAK NERAKA - aku minat dgn parang neraka die...bg aku tu hikmat plg unik skali...mcm PL, aku knal PN dlm WTPL...sbelum ni aku x knal pon...

ko kena baca dari awl bru ko tau perjalanan hidup diorang
aku tau skit2 dr member aku...heh
walau pon aku x baca tp aku tau PL mati dibunuh xinan...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: 5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?   

Back to top Go down
 
5 Wira Tempur Terbaik Sepanjang Zaman?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 16Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Wiratunggallegacy :: Perbincangan Komik Hong Kong /Hong Kong comics Discussion :: Ocean Comics :: WTPL discussion board @ section-
Jump to: