HomePortalRegisterLog in

Share | 
 

 Kemas kini forum pada februari 2010

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
DeSeRt RaBBiT
1,000,000 HP Ketua'Kerabat'Di'Raja'Pai
1,000,000 HP Ketua'Kerabat'Di'Raja'Pai
avatar

Level : 10 - Dewa Tempur Agung
($) : admin2 lain tolong bayarkan
Number of posts : 9680
Senjata Utama : Hikmat Pendekar Laut

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Kemas kini forum pada februari 2010   Thu Feb 11, 2010 5:16 pm

Bulan 2 ni forum akan dikemas kini...
So segala kesulitan aku mintak maaf la ye...

Harap lepas kemas kini forum dan juga penambahan bhgn2 baru, kita nyer forum akan lebih maju dan terkenal.. huhuhuhu...


Last edited by DeSeRt RaBBiT on Thu Feb 11, 2010 5:43 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Penjejak Neraka™
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 970,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 970,000HP
avatar

Moderator

Level : 5 - Timbalan Ketua Empayar
($) : $ 851,000 / $ 2,851,000
Number of posts : 43596
Senjata Utama : Hikmat neraka

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kemas kini forum pada februari 2010   Thu Feb 11, 2010 5:39 pm

ada masalah nak on9 ke masa kemaskini nanti?
Back to top Go down
DeSeRt RaBBiT
1,000,000 HP Ketua'Kerabat'Di'Raja'Pai
1,000,000 HP Ketua'Kerabat'Di'Raja'Pai
avatar

Level : 10 - Dewa Tempur Agung
($) : admin2 lain tolong bayarkan
Number of posts : 9680
Senjata Utama : Hikmat Pendekar Laut

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kemas kini forum pada februari 2010   Thu Feb 11, 2010 5:42 pm

takde2..
utk aku yg ubah2 topik n bhgn setakat ni takde masalah...
cuma tak tau lagi bila tiba wunan dan she rust nak ubah design dan skin forum akan timbul masalah ke tak...
harap2 takde la...
Back to top Go down
Wiratunggallegacy
Kuasa Putaran Medan Magnetik Founder
Kuasa Putaran Medan Magnetik Founder
avatar

Level : 10 - Dewa Tempur Agung
($) : ????
Number of posts : 330
Senjata Utama : p. juara Tempur Pemusnah III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
10000/10000  (10000/10000)
Penghayatan Kuasa:
10000/10000  (10000/10000)

PostSubject: Re: Kemas kini forum pada februari 2010   Wed Feb 17, 2010 8:00 am





Design sedang dalam pembangunan. operasi ditangguhkan kerana lion berkursus selama seminggu. harap maaf

________________________________________________
Back to top Go down
Naga Perak
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 960,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 960,000HP
avatar

Maharaja Wiratempur

Level : 9 - Maharaja Dewa Tempur
($) : $2,964,850 / $4,286,850
Number of posts : 36709
Senjata Utama : Nano Level III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kemas kini forum pada februari 2010   Thu Feb 18, 2010 9:44 am

jgn lupa bagitau semua user ape yang di buah dan dibangunkan
supaya tak lah terpinga2 nanti.terima kasih

________________________________________________


Back to top Go down
Maharaja Galaksi
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 930,000HP
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 791,400 / $ 1,738,400
Number of posts : 23404
Senjata Utama : Nano Level III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kemas kini forum pada februari 2010   Thu Feb 18, 2010 3:03 pm

terima kasih atas makluman ini
Back to top Go down
Guest
Guest
avatar


PostSubject: Re: Kemas kini forum pada februari 2010   Tue Jun 21, 2011 9:34 pm

kemaskini masih diteruskan memandangkan forum dah pulih, harap semua SM dan MOD kembali aktif tuk memeriahkan WTL. Banyak rangangan menarik akan menyusul lepas ni..
Back to top Go down
PENDEKAR LAUT ULTIMATE
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : $ 62,000 / $ 1,284,300
Number of posts : 56332
Senjata Utama : Ngapi

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kemas kini forum pada februari 2010   Wed Jun 22, 2011 2:43 am

hihihi aku dari dulu sampai sekarang masih aktif...hehe

________________________________________________



Sing a love song to your existence'' -Maulana Jalalu'ddin Rumi
"no matter how much u earn,all matter is barakah,which will make ur earning suffice"
CINTA yang seberat atom lebih bernilai daripada ibadat 70 tahun tanpa CINTA: Maulana Sheikh Nazim al Haqqani.
Berkata guru kami "Rintihan manusia yg melakukan dosa lebih disukai ALLAH b'banding tasbih para malaikat, kerna ia menyerlahkn keluasan RAHMAT MAGHFIRAH ALLAH"
Back to top Go down
Guest
Guest
avatar


PostSubject: Re: Kemas kini forum pada februari 2010   Thu Jun 30, 2011 5:07 pm

ko memang dah menjadi penunggu kat forum ni...heh ko akan bantu aku mendirikan teras mesin masa kat forum nt yg merupakan lifestream
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53968
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kemas kini forum pada februari 2010   Thu Jun 30, 2011 7:55 pm

aku lgi hari˛ ada,,, cma ko jer tak perasan

________________________________________________


LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
PENDEKAR LAUT ULTIMATE
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : $ 62,000 / $ 1,284,300
Number of posts : 56332
Senjata Utama : Ngapi

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kemas kini forum pada februari 2010   Fri Jul 01, 2011 6:57 am

ko buat hidden memang la tak perasan...haha

________________________________________________



Sing a love song to your existence'' -Maulana Jalalu'ddin Rumi
"no matter how much u earn,all matter is barakah,which will make ur earning suffice"
CINTA yang seberat atom lebih bernilai daripada ibadat 70 tahun tanpa CINTA: Maulana Sheikh Nazim al Haqqani.
Berkata guru kami "Rintihan manusia yg melakukan dosa lebih disukai ALLAH b'banding tasbih para malaikat, kerna ia menyerlahkn keluasan RAHMAT MAGHFIRAH ALLAH"
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53968
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kemas kini forum pada februari 2010   Fri Jul 01, 2011 7:19 am

takper aku sentiasa ada :cry2

________________________________________________


LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
Pai_Wunan7
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 830,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 830,000HP
avatar

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : aku akan sedekah harta aku kepada yg berhak saja...!
Number of posts : 14983
Senjata Utama : Juara Tempur Neraka

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kemas kini forum pada februari 2010   Wed Jul 27, 2011 6:57 am


________________________________________________
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53968
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kemas kini forum pada februari 2010   Wed Jul 27, 2011 8:50 am

sbr nnti kita updte wahai shbt

________________________________________________


LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
Pai_Wunan7
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 830,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 830,000HP
avatar

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : aku akan sedekah harta aku kepada yg berhak saja...!
Number of posts : 14983
Senjata Utama : Juara Tempur Neraka

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kemas kini forum pada februari 2010   Wed Jul 27, 2011 8:53 am

huhu dalm proses lah....

________________________________________________
Back to top Go down
Wunan Ultimate
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar



Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $1,222,200 /$ 3,730,400
Number of posts : 68012
Senjata Utama : p. juara Tempur Pemusnah III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kemas kini forum pada februari 2010   Sat Aug 20, 2011 11:58 am




Ini Pula Ialah Aduan

Untuk Pengetahuan pihak Admin, semenjak sebulan yang lepas aku pantau post aku setiap hari. dan beberapa hari sepeti yang disebutkan tarikhnya dalam PM kepada pihak tuan telah berlaku kehilangan post yang diragui akan tujuannya.

dan setelah aku menyiasat sendiri dan buat beberapa ujikaji akhirnya aku dapat mengesahkan yang post aku di delete bukan atas sbb lari topik tetapi adalah perbuatan khianat.

aku memohon pihak admin mengambil tindakan segera atas salahguna kuasa ini kerana setiap post adalah masa kami user forum. dan jika ini adalah taktik untuk menyekat kami oleh orang tertentu maka aku tidak akan berlembut dengan pencabulan yang tidak bermoral ini.

Tak perlu dedahkan siapa pelakunya pada aku cukup sekadar pihak admin memberi warning.

Ada yang menyarankan aku adukan ini kepada pihak forumotion tetapi aku rasa ini dapat diselesaikan secara dalaman.

Aku yakin akan budibicara dan penilaian pihak tuan adalah adil

Dengan itu sempena bulan ramadhan ini aku mohon maaf terlebih dahulu jika perkara kecil ini mengganggu urusan harian pihak tuan.

sekian terima kasih..


P/s: bulan ramdhan pun ade yang x dapat mengikis hati busuk. hati nya lebih hitam dari dakwat cina dan seperti air longkang yang hitam dan busuk sekali.. sia-sia je puasa. sebaik-baiknya muhasabah diri. Solat tak sempurna tu sbb tu solat tu x dapat menecegah perbuatan keji dan mungkar. bertaubatlah bulan2 puasa ni.

________________________________________________



__________________________________________________________________________________________
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53968
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kemas kini forum pada februari 2010   Sat Aug 20, 2011 9:23 pm

TQ WU....sbb ko ketengah kan perkara ni....aku try siasat sape dn sbb ape..apapun maaf....atas segala kesulitan

________________________________________________


LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
Wunan Ultimate
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar



Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $1,222,200 /$ 3,730,400
Number of posts : 68012
Senjata Utama : p. juara Tempur Pemusnah III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kemas kini forum pada februari 2010   Sun Aug 21, 2011 4:02 am




maaf menyusahkan...

________________________________________________



__________________________________________________________________________________________
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53968
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Kemas kini forum pada februari 2010   Sun Aug 21, 2011 1:29 pm

ok WU hrp ko sbr yer

________________________________________________


LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kemas kini forum pada februari 2010   

Back to top Go down
 
Kemas kini forum pada februari 2010
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Wiratunggallegacy :: Administration Area :: Pengumuman, berita & panduan (Rules & Regulation)-
Jump to: