HomePortalRegisterLog in

Share | 
 

 Parang Gila

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30  Next
AuthorMessage
albar
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 300,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 300,000HP
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 8,900 / $8,900
Number of posts : 5690
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Parang Gila   Sat Oct 18, 2008 3:29 pm

rockerzinc wrote:
sampai isu berapa entah erm 40 kot tak silap aku...
kalau ikut jilid isu 13 jer..

ok. kalu camtu tk byk sgt la aku nk kena kumpul..
hehe
Back to top Go down
rockerzinc
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 4500
Number of posts : 5509
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
5/100  (5/100)
Penghayatan Kuasa:
0/100  (0/100)

PostSubject: Re: Parang Gila   Sun Oct 19, 2008 3:06 am

kumpol jangan tak kumpul skang dah episod berapa dah???
Back to top Go down
albar
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 300,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 300,000HP
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 8,900 / $8,900
Number of posts : 5690
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Parang Gila   Mon Oct 20, 2008 7:58 pm

rockerzinc wrote:
kumpol jangan tak kumpul skang dah episod berapa dah???

baru episod satu jilidnye.
Back to top Go down
rockerzinc
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 4500
Number of posts : 5509
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
5/100  (5/100)
Penghayatan Kuasa:
0/100  (0/100)

PostSubject: Re: Parang Gila   Tue Oct 21, 2008 6:21 am

hahah aku der tengok kat kedai tu jer yang ader
tapi last kemarin aku pegi jilid no.2 dah kuar
apalagi ko sambar la
aku lak jumpa jilid public enemy 2.yezza
Back to top Go down
albar
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 300,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 300,000HP
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 8,900 / $8,900
Number of posts : 5690
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Parang Gila   Tue Oct 21, 2008 11:04 am

rockerzinc wrote:
hahah aku der tengok kat kedai tu jer yang ader
tapi last kemarin aku pegi jilid no.2 dah kuar
apalagi ko sambar la
aku lak jumpa jilid public enemy 2.yezza

ok..aku dh beli dh jilid 2 parang gila tu tadi, tapi lum
baca lg. Public enemy tu pn aku perasan gak..
camne ending dia citer public enemy ni eh?
Back to top Go down
rockerzinc
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 4500
Number of posts : 5509
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
5/100  (5/100)
Penghayatan Kuasa:
0/100  (0/100)

PostSubject: Re: Parang Gila   Tue Oct 21, 2008 11:08 am

aku ending public enemy 1 aku taw
em lepas thunder dapat tangkap storm dia lawan ngan storm dibantu oleh seorang jaguh yang storm benci
n then diorang batalkan power storm atas permintaan julia.
pastu rock hun bu kasi anak dia kat anna sar untuk dilatih bagi kuat...end dia abih kat situ tak taw apa akan berlaku lepas rockerzinc balik nanti
tapi public enemy 2 ni diorang citer balik time storm thunder rock hung bu
muda muda dulu dan camner diorang leh power
Back to top Go down
albar
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 300,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 300,000HP
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 8,900 / $8,900
Number of posts : 5690
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Parang Gila   Tue Oct 21, 2008 11:20 am

rockerzinc wrote:
aku ending public enemy 1 aku taw
em lepas thunder dapat tangkap storm dia lawan ngan storm dibantu oleh seorang jaguh yang storm benci
n then diorang batalkan power storm atas permintaan julia.
pastu rock hun bu kasi anak dia kat anna sar untuk dilatih bagi kuat...end dia abih kat situ tak taw apa akan berlaku lepas rockerzinc balik nanti
tapi public enemy 2 ni diorang citer balik time storm thunder rock hung bu
muda muda dulu dan camner diorang leh power

owh camtu..citer dia..aku dulu ader baca sket citer dia ni masa tk silap aku masa storm jd tukang
msk tu. permulaan citer dia kot.
Back to top Go down
rockerzinc
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 4500
Number of posts : 5509
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
5/100  (5/100)
Penghayatan Kuasa:
0/100  (0/100)

PostSubject: Re: Parang Gila   Tue Oct 21, 2008 11:24 am

yup storm power dalam cina
tapi dia pilih mengundur diri untuk tidak masuk dalam dunia politik yuang tak best
Back to top Go down
rockerzinc
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 4500
Number of posts : 5509
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
5/100  (5/100)
Penghayatan Kuasa:
0/100  (0/100)

PostSubject: Re: Parang Gila   Tue Oct 21, 2008 11:25 am

lagipon dia wujudkan RSp untuk melatih jaguh yang berbakat dan senjat rahsia negara diorang
Back to top Go down
albar
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 300,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 300,000HP
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 8,900 / $8,900
Number of posts : 5690
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Parang Gila   Tue Oct 21, 2008 11:54 am

rockerzinc wrote:
lagipon dia wujudkan RSp untuk melatih jaguh yang berbakat dan senjat rahsia negara diorang

abis tu bapak si Rockerzinc tu dianggap pengkhianat China plak ape hal?
Back to top Go down
rockerzinc
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 4500
Number of posts : 5509
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
5/100  (5/100)
Penghayatan Kuasa:
0/100  (0/100)

PostSubject: Re: Parang Gila   Tue Oct 21, 2008 12:03 pm

sebab dia sebenarnya perisik yang diupah oleh kerajaan amerika
untuk tahu pasal kekuatan tentera cina
tapi dia pon belot ngan amerika n join thunder untuk menguasai dumnia
Back to top Go down
albar
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 300,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 300,000HP
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 8,900 / $8,900
Number of posts : 5690
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Parang Gila   Tue Oct 21, 2008 12:10 pm

rockerzinc wrote:
sebab dia sebenarnya perisik yang diupah oleh kerajaan amerika
untuk tahu pasal kekuatan tentera cina
tapi dia pon belot ngan amerika n join thunder untuk menguasai dumnia

kira jahat jgk la bapak dia ni. dia pn power jgk mcm jeneral thunder ke?
Back to top Go down
rockerzinc
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 4500
Number of posts : 5509
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
5/100  (5/100)
Penghayatan Kuasa:
0/100  (0/100)

PostSubject: Re: Parang Gila   Tue Oct 21, 2008 12:12 pm

lebih kurang power la tapi masih dibawah si thunder tu...lagipon kat public enemy 2 ni thunder yang ajar dia
Back to top Go down
albar
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 300,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 300,000HP
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 8,900 / $8,900
Number of posts : 5690
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Parang Gila   Tue Oct 21, 2008 12:22 pm

rockerzinc wrote:
lebih kurang power la tapi masih dibawah si thunder tu...lagipon kat public enemy 2 ni thunder yang ajar dia

tapi yg paling kuat storm la kan?
Back to top Go down
rockerzinc
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 4500
Number of posts : 5509
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
5/100  (5/100)
Penghayatan Kuasa:
0/100  (0/100)

PostSubject: Re: Parang Gila   Tue Oct 21, 2008 12:23 pm

yup dah tentu tapi oleh kerana dia ni tak berapa tegas n tak gila kuasa so thunder dapat jerat dia...
Back to top Go down
albar
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 300,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 300,000HP
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 8,900 / $8,900
Number of posts : 5690
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Parang Gila   Tue Oct 21, 2008 12:36 pm

rockerzinc wrote:
yup dah tentu tapi oleh kerana dia ni tak berapa tegas n tak gila kuasa so thunder dapat jerat dia...

owh. camtu citer dia..parang gila generasi 1&2 kau baca abis tk citer dia..
aku ingat nk kmpul tapi skang yg keluar dh generasi 3 plak.
nasib baik citer dia tk berkait.
Back to top Go down
rockerzinc
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 4500
Number of posts : 5509
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
5/100  (5/100)
Penghayatan Kuasa:
0/100  (0/100)

PostSubject: Re: Parang Gila   Tue Oct 21, 2008 12:43 pm

tak abis yang first yang second abis ler
Back to top Go down
albar
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 300,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 300,000HP
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 8,900 / $8,900
Number of posts : 5690
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Parang Gila   Tue Oct 21, 2008 1:00 pm

rockerzinc wrote:
tak abis yang first yang second abis ler

syok jgk citer dia generasi 1 ngan 2 ni kan..
tapi aku tk berpeluang plak nk baca. hehe
Back to top Go down
rockerzinc
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 4500
Number of posts : 5509
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
5/100  (5/100)
Penghayatan Kuasa:
0/100  (0/100)

PostSubject: Re: Parang Gila   Tue Oct 21, 2008 8:19 pm

hahhah ko tunggu je la nanti kot kot dia release balik yang koleksi nya...
Back to top Go down
albar
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 300,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 300,000HP
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 8,900 / $8,900
Number of posts : 5690
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Parang Gila   Fri Oct 24, 2008 9:36 am

rockerzinc wrote:
hahhah ko tunggu je la nanti kot kot dia release balik yang koleksi nya...

tu la, kalau camtu leh la aku kumpul blk generasi 1 ngan 2 nye
Back to top Go down
rockerzinc
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 4500
Number of posts : 5509
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
5/100  (5/100)
Penghayatan Kuasa:
0/100  (0/100)

PostSubject: Re: Parang Gila   Fri Oct 24, 2008 9:37 am

harap harapnya begitulah
Back to top Go down
albar
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 300,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 300,000HP
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 8,900 / $8,900
Number of posts : 5690
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Parang Gila   Sun Nov 02, 2008 1:26 pm

lambat betul parang gila generasi3
ni keluar episod dia yg ke 3..
jenuh aku menunggu ni..
tk sbr nk tau citer yg seterusnya
Back to top Go down
rockerzinc
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 4500
Number of posts : 5509
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
5/100  (5/100)
Penghayatan Kuasa:
0/100  (0/100)

PostSubject: Re: Parang Gila   Tue Nov 04, 2008 10:24 am

hahhaha dulu aku pon cam ko gak nasib bek penantian aku dah berakhir kekadang leh sampai 2 bulan lamanya ko taw hahwhahhahh
Back to top Go down
AsuraPerak
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 750,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 750,000HP
avatar



Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 100
Number of posts : 12437
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Parang Gila   Tue Nov 04, 2008 11:14 am

Makin byk dia nyer generasi makin lmbt kuar.. Kalo PG generasi ke-4 mungkin 4 bulan.. Hehehe.
Back to top Go down
rockerzinc
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 250,000HP
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 4500
Number of posts : 5509
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
5/100  (5/100)
Penghayatan Kuasa:
0/100  (0/100)

PostSubject: Re: Parang Gila   Tue Nov 04, 2008 11:16 am

muahhahah ni untuk second time nya kuar aku nya jilid dah lengkap second time ni tak taw la lengkap ker tidak tu pasal lama kot tadak stok huuuuhhu
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Parang Gila   

Back to top Go down
 
Parang Gila
View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 30Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Wiratunggallegacy :: Perbincangan Komik Hong Kong /Hong Kong comics Discussion :: Ocean Comics-
Jump to: