HomePortalRegisterLog in

Share | 
 

 Pendekar Laut Generasi 1,2&3

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
wira_infinity
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 470,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 470,000HP
avatar



($) : 90, 100 / 90,100
Number of posts : 6707

PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   Mon Feb 21, 2011 1:49 pm

lpas tu diaorang lwan spai 4 tahun kan??
heheh sorry menyampuk
Back to top Go down
Demon Sang Hitam
95 Petala Langit (950,000HP)
95 Petala Langit (950,000HP)
avatar

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 172,000 / $ 172,000
Number of posts : 1546
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
20/100  (20/100)
Penghayatan Kuasa:
15/100  (15/100)

PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   Tue Feb 22, 2011 5:24 pm

rasa nya tiga tahun jer....
Back to top Go down
dragonlong
86 Petala Langit (860,000HP)
86 Petala Langit (860,000HP)
avatar



Level : 2 - Pahlawan Empayar
($) : 1000
Number of posts : 672

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   Thu Feb 24, 2011 8:04 am

tuan Wujian wrote:
itu alasan aje.... dier memang nak lawan PL...

isu tu aku masih ingat lagi... time tu sang itam pun budak ingusan aje lagik.... blue dream pun tak dapat nak kawal situasi dah... PL dah depan pintu baru orga sampai... tu yang terus ke bulan tu...

orga lwn PL dkt bulan..lepas tu gane PL kena bunuh d XINAN
Back to top Go down
Wunan Ultimate
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar



Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $1,222,200 /$ 3,730,400
Number of posts : 68012
Senjata Utama : p. juara Tempur Pemusnah III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   Sun Jul 31, 2011 4:24 pm

masa tu PL tinggal 970,000HP dan kehausan tnaga. snang la xinan bunuh

________________________________________________



__________________________________________________________________________________________
Back to top Go down
Pendekar Laut (R)
93 Petala Langit (930,000HP)
93 Petala Langit (930,000HP)
avatar



($) : $ 2,700 / $ 2,700
Number of posts : 1344

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   Thu Aug 25, 2011 6:05 am

eyup betul tu 3 tahun jew pl lawan ngan orga dekat bulan,

sebab msa dia keluarkan 1jutahp tu, badan belakang dia pecah, jadi untuk tampung rawatan penyatupaduan sel2 kuasa dia tinggal 970,00hp jew, tu pun ada kisah dia

pasal wasiat hitomi yang menyatakan yang "hati paus" je dapat mnyelamatkan zonan, dan sebab itu la pendekar laut x bunuh c orga.

PL dah tahu dia akan di bunuh xinan, jadi sama rata la, adik dapat bunuh bapak, abg plak apak dia reserve jantung baru tuk dia
Back to top Go down
Pendekar Laut (R)
93 Petala Langit (930,000HP)
93 Petala Langit (930,000HP)
avatar



($) : $ 2,700 / $ 2,700
Number of posts : 1344

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   Thu Aug 25, 2011 6:06 am

tapi yang aku x paham satu jew, cam mana zonan punyer jantung leh rosak???

mgkin aku hilang satu siri kot, xdapat trace la
Back to top Go down
PENDEKAR LAUT ULTIMATE
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : $ 62,000 / $ 1,284,300
Number of posts : 56332
Senjata Utama : Ngapi

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   Thu Aug 25, 2011 6:48 am

sebab dah ditetak oleh xinan...

________________________________________________



Sing a love song to your existence'' -Maulana Jalalu'ddin Rumi
"no matter how much u earn,all matter is barakah,which will make ur earning suffice"
CINTA yang seberat atom lebih bernilai daripada ibadat 70 tahun tanpa CINTA: Maulana Sheikh Nazim al Haqqani.
Berkata guru kami "Rintihan manusia yg melakukan dosa lebih disukai ALLAH b'banding tasbih para malaikat, kerna ia menyerlahkn keluasan RAHMAT MAGHFIRAH ALLAH"
Back to top Go down
Tenko_Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar

Maharaja Wiratempur

Level : 6 - Ketua Empayar
($) : $ 2,839,900 / $ 4,638,900
Number of posts : 59979
Senjata Utama : JT-Dreamaker

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   Thu Aug 25, 2011 8:25 am

Pendekar Laut (R) wrote:
tapi yang aku x paham satu jew, cam mana zonan punyer jantung leh rosak???

mgkin aku hilang satu siri kot, xdapat trace la

kn masa tu dia kena tikam kat xinan.. kalu PL x smpat muncul mmg dah KO dah kukuku :

________________________________________________

.

Back to top Go down
Pendekar Laut (R)
93 Petala Langit (930,000HP)
93 Petala Langit (930,000HP)
avatar



($) : $ 2,700 / $ 2,700
Number of posts : 1344

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   Thu Aug 25, 2011 10:16 am

tq2 for the update, baru la aku paham......
Back to top Go down
Orga the Whale
97 Petala Langit (970,000HP)
97 Petala Langit (970,000HP)
avatar

Level : 3 - Panglima Empayar
($) : $ 184,100 / $ 184,100
Number of posts : 3047
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
50/100  (50/100)
Penghayatan Kuasa:
50/100  (50/100)

PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   Thu Aug 25, 2011 1:16 pm

lpas tu xinan ambik alih pemerintahan......................
Back to top Go down
Pendekar Laut (R)
93 Petala Langit (930,000HP)
93 Petala Langit (930,000HP)
avatar



($) : $ 2,700 / $ 2,700
Number of posts : 1344

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   Fri Aug 26, 2011 5:52 am

oraite aku nak tanyer satu benda, cam mana sang hitam leh jumpa hikmat asyura???masa dia bunuh auntum kan???
Back to top Go down
Pencari Langit
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 980,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 980,000HP
avatar

Moderator

Level : Tahanan/Banduan
($) : $ 5,854,850 / $6,586,850
Number of posts : 46338
Senjata Utama : JT- Dewa Dewi

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   Fri Aug 26, 2011 8:19 pm

lum lagi bro die dah memang belajar hikmat neraka dari dua orang tok guru penjejak neraka cuma time die frust die dah kaji damo secara terbalik lalu ujudnya hikmat asura..

________________________________________________


Back to top Go down
Pendekar Laut (R)
93 Petala Langit (930,000HP)
93 Petala Langit (930,000HP)
avatar



($) : $ 2,700 / $ 2,700
Number of posts : 1344

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   Sat Aug 27, 2011 6:23 am

oho,patut la, tapi dia mmg sayang gila kat auntum
Back to top Go down
Wunan Ultimate
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar



Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $1,222,200 /$ 3,730,400
Number of posts : 68012
Senjata Utama : p. juara Tempur Pemusnah III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   Sat Aug 27, 2011 7:13 am

dia mne de wat secara terbalik wpun dia mmg terapung2 secara terbalik

________________________________________________



__________________________________________________________________________________________
Back to top Go down
Pendekar Laut (R)
93 Petala Langit (930,000HP)
93 Petala Langit (930,000HP)
avatar



($) : $ 2,700 / $ 2,700
Number of posts : 1344

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   Sat Aug 27, 2011 7:21 am

yang paling seronok zogun la, keturunan pendekar laut, pastu ada hikmat asyura plak.......

zonan pun x kurang hebatnyer
Back to top Go down
Wunan Ultimate
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
avatar



Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $1,222,200 /$ 3,730,400
Number of posts : 68012
Senjata Utama : p. juara Tempur Pemusnah III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   Sat Aug 27, 2011 7:37 am

zogun tu ada sedikit nyah

________________________________________________



__________________________________________________________________________________________
Back to top Go down
Pendekar Laut (R)
93 Petala Langit (930,000HP)
93 Petala Langit (930,000HP)
avatar



($) : $ 2,700 / $ 2,700
Number of posts : 1344

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   Sat Aug 27, 2011 7:50 am

kuikuikuikuikui..........erm boleh tak aku tanyer korang, paham tak apa tujuan PL serang penjejak neraka masa hitomi mati tu guna 800,000 HP yek???pastu dia terjun bertapa dalam laut tu
Back to top Go down
Orga the Whale
97 Petala Langit (970,000HP)
97 Petala Langit (970,000HP)
avatar

Level : 3 - Panglima Empayar
($) : $ 184,100 / $ 184,100
Number of posts : 3047
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
50/100  (50/100)
Penghayatan Kuasa:
50/100  (50/100)

PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   Sat Aug 27, 2011 9:18 am

PL nak uji PN same ade layak ke x layak zonan brade dgn PN............
Back to top Go down
Pendekar Laut (R)
93 Petala Langit (930,000HP)
93 Petala Langit (930,000HP)
avatar



($) : $ 2,700 / $ 2,700
Number of posts : 1344

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   Sat Aug 27, 2011 11:29 am

oho, tapi dia marah betui ngan pn
Back to top Go down
Orga the Whale
97 Petala Langit (970,000HP)
97 Petala Langit (970,000HP)
avatar

Level : 3 - Panglima Empayar
($) : $ 184,100 / $ 184,100
Number of posts : 3047
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
50/100  (50/100)
Penghayatan Kuasa:
50/100  (50/100)

PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   Sat Aug 27, 2011 5:42 pm

PL cmburu kot................. miahaha
Back to top Go down
Pendekar Laut (R)
93 Petala Langit (930,000HP)
93 Petala Langit (930,000HP)
avatar



($) : $ 2,700 / $ 2,700
Number of posts : 1344

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   Mon Aug 29, 2011 9:49 am

Orga the Whale wrote:
PL cmburu kot................. miahaha

pasai pa Orga the Whale???
Back to top Go down
Pencari Langit
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 980,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 980,000HP
avatar

Moderator

Level : Tahanan/Banduan
($) : $ 5,854,850 / $6,586,850
Number of posts : 46338
Senjata Utama : JT- Dewa Dewi

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
100/100  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   Mon Aug 29, 2011 11:30 am

hmm lagipun memang masa tu Pendekar Laut tau semua yang hadir kebanyakan nak rebut hak penjagaan anaknya,memandangkan zonan ni nampak macam tak berpengaruh tu sebab PL nyampah tgk muka die hahaha..lagi satu PN ni memang si PL tak brapa kenan sangat

________________________________________________


Back to top Go down
Orga the Whale
97 Petala Langit (970,000HP)
97 Petala Langit (970,000HP)
avatar

Level : 3 - Panglima Empayar
($) : $ 184,100 / $ 184,100
Number of posts : 3047
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
50/100  (50/100)
Penghayatan Kuasa:
50/100  (50/100)

PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   Mon Aug 29, 2011 6:28 pm

betul tu ckp PLangit................... miahaha
Back to top Go down
Pendekar Laut (R)
93 Petala Langit (930,000HP)
93 Petala Langit (930,000HP)
avatar



($) : $ 2,700 / $ 2,700
Number of posts : 1344

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
0/0  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
0/0  (0/0)

PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   Tue Sep 06, 2011 7:31 am

oho...baru eden paham...ekekekekekeke
Back to top Go down
Orga the Whale
97 Petala Langit (970,000HP)
97 Petala Langit (970,000HP)
avatar

Level : 3 - Panglima Empayar
($) : $ 184,100 / $ 184,100
Number of posts : 3047
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
50/100  (50/100)
Penghayatan Kuasa:
50/100  (50/100)

PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   Fri Sep 09, 2011 2:47 pm

mcm ni kne study lagi ni..........................
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Pendekar Laut Generasi 1,2&3   

Back to top Go down
 
Pendekar Laut Generasi 1,2&3
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Wiratunggallegacy :: Perbincangan Komik Hong Kong /Hong Kong comics Discussion :: Ocean Comics :: WTPL discussion board @ section-
Jump to: